Region

Svet

Veljko Ražnatović: Maša i ja školu stavljamo na prvo mesto (Foto)

Veljko Ražnatović sve je šokirao kada je nedavno na socijalnim mrežama objavio da je zaprosio svoju devojku. Ovaj sedamnaestogodišnjak tvrdi da uživa u ljubavi sa Mašom Terzić, ali i da ga ljubavni zanos ne ometa u obavljanju školskih obaveza.

Veljko Ražnatović: Maša i ja školu stavljamo na prvo mesto (Foto)



Ceca Ražnatović zadovoljna snajkom: Maša je slatka i fino vaspitana! (Foto)
Sin folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, šokirao je javnost kad je na društvenim mrežama objavio fotografiju prstena kojim je navodno zaprosio svoju devojku Mašu, posle samo mesec dana zabavljanja. Ipak, mama Ceca kaže da nije u pitanju prava veridba, već da je prsten bio božićni pokolon za Veljkovi devojku, a u čijem izboru mu je ona lično pomogla.

Veljko Ražnatović posvetio ocu pesmu: Gde je sada moj tata, zašto nije sa mnom?!
Sam Veljko kaže da je Maša pozitivno reagovala na prsten i pesmu koje joj je poklonio, ističući da su njima dvoma, uprkos velikom ljubavnom zanosu u kom uživaju, školske obaveze prioritet, piše Story.rs.

"Dobio sam vrlo pozitivnu reakciju, a zbog pesme je ostala bez teksta", rekao Cecin naslednik i istakao da će drugog februara biti dva meseca od kako je sa Mašom u vezi.



Na pitanje da li mu se čini da stvari u njihovoj vezi idu isuviše brzo, Veljko kaže: "Ništa mi tu nije prebrzo, upoznajemo se natenane."

Veljko i Maša su Novu godinu proveli u Budvi, a potom su se odmarali na Kopaoniku, ipak Veljko tvrdi da ih ljubavni zanos ne ometa u školskim obavezama.

"Mi školu stavljamo na prvo mesto", kategorično je kazao Veljko Ražnatović.

Autor: T.I.
Izvor: Story
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>