Svet

Region

Slavi Kim Kardašijan preti popularnost njene ćerke: Fotografije Nort Vest tri puta više tražene! (Foto)

Kim Kardašijan ponovo je na društvenim mrežama objavila fotografiju svoje ćerkice, a sudeći po komentarima, malena Nort budi posebno interesovanje kod najšire javnosti, te već sada uživa popularnost koja preti da ugrozi i slavu njene mame.

Slavi Kim Kardašijan preti popularnost njene ćerke: Fotografije Nort Vest tri puta više tražene! (Foto)



Kim Kardašijan objavila prvu zajedničku fotografiju Kanjea i Nort Vest (Foto)
Rijaliti zvezda Kim Kardašijan je svojim fanovima na društvenim mrežama "dobro jutro" poželela uz fotografiju malene Nort Vest. Naime, ponosna mama je pozirala sa svojom sedam meseci starom ćerkicom, a kako je veliki ovisnik socijalnih mreža, tako je i ova fotografija završila na Instagramu.



Inače, svetska javnost je vrlo zainteresovana i znatiželjna kada je reč o malenoj Nort, te svaku fotografiju koju Kim objavi, a u vezi je sa ćerkom slavnog para, zaspe komentarima i izrazima kako oduševljenja tako i netrpeljivosti. Kakogod, da Nort već sa sedam meseci diže prašinu, čini to itekako, i to u tolikoj meri da preti da zaseni slavu njene poznate mame.



Kim Kardašijan ćerki kupila mini automobil: Umesto kolica, Nort Vest se sada vozi lamborginijem (Foto)
Da je Nort "rudnik zlata" shvatili su i producenti rijalitija "U korak sa Kardašijanovima".  Svedok su i društvene mreže, te dok prosečna fotografija koju Kim objavi, pa makar bila i u bikiniju, sakupi oko pola miliona "lajkova", fotografije sa Nort Vest trostruke premaše tu cifru, te redovno doguraju do milion i po. Tako, kako je već počela da opada gledanost šoua klana Kardašijan, tako su se producenti dosetili da u rijaliti ubace i novu zvezdu, rođenu pre 7 meseci. Ipak, ovakva ideja još uvek nije naišla na "zeleno svetlo" kod tate Kanjea Vesta.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>