Region

Svet

X Factor Adria: Maja Novaković - Podržavaću svoje drugare do kraja!

Bivša učesnica takmičenja "X Factor Adria" Maja Novaković Luis je u svakodnevnom kontaktu sa svojim prijateljima iz ovog popularnog šou programa, a u prošloj epizodi pružila im je podršku i iz publike.

X Factor Adria: Maja Novaković - Podržavaću svoje drugare do kraja!



X Factor Adria: Kristina Kovač - Nije mi bila namera da uvredim Vlada Georgieva
"Došla sam da podržim drugare koji iz nedelje u nedelju pokazuju koliko su sjajni pevači. Podržavaću ih do kraja takmičenja! Nije im lako, verujte. Znam to iz iskustva", kroz osmeh kaže Maja i dodaje: "Mnogo je čudan osećaj biti sa ove strane bine! Sve izgleda drugačije!".

Na pitanje da li se odmorila i kako provodi dane ova šarmantna devojka ističe: "Odmorila sam se malo, uživam sa svojom porodicom, ali spremam i jedno muzičko izneneđenje za sve moje fanove! Čućete uskoro".

Maja Novaković je svoj odlazak u Šimanovce prokomentarisala i na svom zvaničnom fejsbuk profilu: "Gledala sam treći lajv iz publike i bilo je fenomenalno. Svi su napredovali, vidi se da su naporno vežbali i radili na svojim nastupima. Željko, drago mi je da se Maid vratio. Žao mi je zbog H2O, ali verujem da će nastaviti svoju karijeru. Pozdravljam sve drage kolege iz X Factor Adria šoua i dragu koleginicu Jelenu Tomašević, koja je u utorak blistala i kao i uvek prelepo pevala!".

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook/X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>