Region

Svet

Za Staniju Dobrojević Hju Hefner spreman da iskešira 30.000 dolara! Vraća se u Plejbojevu vilu?!

Stanija Dobrojević navikla je da bude u žiži javnosti, a kako joj je krenula ova godina, izgleda da će od sada biti još više. Naime, dobila je poslovnu ponudu od samog maga svetskog šoubiznisa - Hju Hefnera.

Za Staniju Dobrojević Hju Hefner spreman da iskešira 30.000 dolara! Vraća se u Plejbojevu vilu?!



Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić po uzoru na Kim Kardašijan dobijaju svoj rijaliti!
Pljušte poslovne ponude za Staniju Dobrojević! Odmah nakon što joj je ponuđeno da ovde učestvuje u rijaliti programu zajedno sa Sorajom Vučelić, njoj se osmehnula još jedna ponuda, i to sa američkog kontinenta. Naime, kako "Alo" saznaje, najpopularniju srpsku starletu u svom jatu želi upravo osnivač Plejboja, Hju Hefner. Ona je preko Hefnerovog menadžera, u čijoj vili je svojevremeno boravila i za čiji magazin je pozirala naga, dobila poziv da učestvuje u novom TV projektu u Americi.

Stanija Dobrojević ogorčena: Džabe me čekate, moj život - moja pravila! (Foto)
"Stanija je sa Sorajom Vučelić nedavno dobila ponudu da snimi rijaliti za Televiziju "Pink", koji će biti po uzoru na sestre Kardašijan, ali je ubrzo nakon toga dobila i poziv koji ju je veoma iznenadio. Naime, osnivač "Plejboja" Hju Hefner pozvao ju je da učestvuje u njegovom rijalitiju koji bi se snimao u Americi, a u kome bi ona predstavljala devojke sa Balkana. Ona je ostala zatečena ponudom, pogotovo jer joj je ponuđeno 30.000 dolara. Kako ima sličnu ponudu i u Srbiji, Stanija se dvoumi koju da prihvati", otkrio je za "Alo" izvor blizak Staniji, i dodao da će se ona o svemu najpre posavetovati sa svojom porodicom.

"Kad je posao u pitanju Stanija je veoma odgovorna i ne želi da brza. Sa porodicom će se posavetovati oko novih poslovnih angažmana i doneti pravu odluku. A da li će otputovati na "Plejboj" imanje ili će ostati u Srbiji, još uvek ni ona ne zna", kazao je izvor.

Dobrojevićeva nije želela previše da komntariše ove navode, ali ih nije ni opovrgla.

"Iznenađena sam svim poslovnim pozivima u poslednje vreme, ali detalje ne otkrivam javnosti dok ne dođe vreme za to", kazala je ona, a kasnije na svom Tviter profilu napisala: "30.000$ mi je malo".

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Ilustacija/Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>