Region

Svet

Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić po uzoru na Kim Kardašijan dobijaju svoj rijaliti!

Srpske starlete Soraja Vučelić i Stanija Dobrojević dobile su ponudu od televizije “Pink” da, po uzoru na Kim Kardašijan, snime svoj rijaliti program, a ove dve atraktivne starlete svakako bi privukle veliku pažnju i gledanost.

Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić po uzoru na Kim Kardašijan dobijaju svoj rijaliti!



Stanija Dobrojević opet provocira izazovnim fotografijama - Nje i đavo treba da se plaši! (Foto)
Naime, poznato je da se Kim proslavila upravo rijalitijem i porno-snimkom, te će i srpske seksi devojke biti izložene kameri 24 časa. Budući da svakom svojom fotkom zapale društvene mreže, ponuda da prikažu svoj najintimniji život javnosti i više je nego primamljiva. Stanija i Soraja će se u istoj emisiji, sa istim konceptom, takmičiti za naklonost publike.

Soraja Vučelić na snimanju ostala polugola: Grudi joj se otrgle kontroli! (Foto 18+)
Iako bi sopstvenim rijalitijem zgrnule ogromne pare, starlete se ipak premišljaju oko ponude. "Soraja nije sigurna da li treba da prihvati ponudu ili ne. Dobri su uslovi, ali jasno joj je da bi taj postupak bio mač sa dve oštrice. Poznato je da se Kim proslavila rijalitijem, ali ne živimo u Americi, već u Srbiji, gde se svaki postupak dočeka na nož", kaže za Telegraf izvor blizak starleti.

Poznato je da među srpskim starletama vlada netrpeljivost, budući da je Stanija nedavno upravo u izjavi za Telegraf isprozivala Soraju, te će njihov međusobni duel na televiziji biti i više nego zanimljiv.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Ilustracija/Facebook,Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>