Region

Svet

X Factor Adria: Haris Ćato posvetio večerašnji nastup svojoj majci

Teme večerašnjeg lajva u takmičenju "X Factor Adria" su domaće pesme, a većina učesnika odlučila je da svoj nastup posveti simpatijama i svojoj ljubavi, ali ne i Haris Ćato. Mladi takmičar inspiraciju je našao u svojoj majci.

X Factor Adria: Haris Ćato posvetio večerašnji nastup svojoj majci



X Factor Adria: Maid Hećimović se vratio u šou! Emina - Maide, hoćeš li da mi pevaš na svadbi?
Ovaj 14-godišnji pevač izveo je pesmu Zdravka Čolića "Što ti dadoh" koja je nedavno objavljena, a na binu je izašao sa jakim bolovima u nozi i žiri je primetio da mu je izuzetno teško da stoji ili hoda, ali je on stoički izdržao kako bi se još jednom prestavio u takmičenju X Factor Adria.

S obzirom da je u pitanju pesma "Što ti dadoh", koja sadrži i stihove "Jednom kada ti se meni vratiš, kada prođe sve i kada shvatiš, da nam dani lete kao laste... al' nijedan, al' nijedan, ne vraća se", Haris nije mogao da pronađe emocije u njoj i ovaj 14-godišnjak iskreno je priznao pred žirijem da do sada nije imao iskustva u ljubavi. Zato je rekao da mu se u početku i nije dopao izbor pesme, ali je on pronašao svoj način da se prepusti.

"Onda sam shvatio da mogu da je posveitm nekom drugom, i posvetio sam je svojoj majci. Pošto ona nije tu, ne uvek, ali često nije tu jer radi u inostranstvu, posvećujem joj svoj večerašnji nastup", rekao je Haris.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>