Region

Svet

X Factor Adria: Maid Hećimović se vratio u šou! Emina - Maide, da li bi mi pevao na svadbi?

U prošloj emisiji takmičenja "X Factor Adria" vraćena je takmičarka Aleksandra Sekulić, a večeras se vratio i Maid Hećimović, kandidat Željka Joksimovića koji je nastupio u trećem lajvu.

X Factor Adria: Maid Hećimović se vratio u šou! Emina - Maide, da li bi mi pevao na svadbi?



X Factor Adria: Željko Joksimović - Ilma, kada ti pevaš ja se plašim za svoje kandidate!
Maid je pre nastupa izjavio da ga je vratila publika i da su ljudi koji glasaju najmerodavniji, kao i da želi da pokaže još neki deo sebe koja publika do sada nije mogla da vidi. I njegov mentor Željko imao je komentar. Još prošle nedelje izjavio je kako bi on napustio šou X Factor Adria da Maid nije vraćen, uprkos tome što je tokom audicija javno rekao da ga upravo Hećimović nervira.

Na scenu je izašao kao treći takmičar, posle Ilme Karahmet i doktora koji su imali tehničkih poteškoća, pa su se dva puta predstavili publici. Maid je otpevao pesmu Zdravka Čolića, a na sceni je izgledao kao da ne može da se smiri koliko je energije uneo u svoj nastup. Kristina nije mogla da se odluči da li joj se to dopada ili ne, ali je na kraju ipak prokomentarisala da je bolje imati energije, nego suprotno.

Kiki je takođe imao pozitivne komentare, kao i Željko koji je Maidu poželeo dobrodošlicu, a Emina Jahović definitivno mu je uputila najveću pohvalu: "Sada bih ti postavila samo jedno pitanje... Da treba sada da se udajem, da li bi hteo da pevaš na mojoj svadbi?".

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>