Svet

Region

Kim Kardašijan i Kanje Vest u Parizu merkaju lokacije za svadbu! Kaparisali Versajski dvorac?! (Foto)

Svadba Kim Kardašijan i Kanje Vesta, ukoliko je suditi prema pompeznim najavama, biće događaj godine, a za to se slavni par već uveliko priprema, te po svetu obilazi atraktivne lokacije za slavlje. Na red je došao Pariz.

Kim Kardašijan i Kanje Vest u Parizu merkaju lokacije za svadbu! Kaparisali Versajski dvorac?! (Foto)



Rijaliti zvezda Kim Kardašijan i reper Kanje Vest doputovali su u francusku prestonicu, ali ne da bi uživali u kroasanima i romantičnoj šetnji kraj Sene, već da bi proverili tamošnje luksuzne lokacije koje bi bile dostojne za organizovanje njihovog svadbenog veselja.

Kraljevski: Kim Kardašijan i Kanje Vest svadbu prave u Versajskom dvorcu?! (Foto)
Već se pisalo da najpomezniji par današnjice za svoje slavlje merka čak i Versajski dvorac, a ovo putovanje još više podgreva te priče. Naime, verenici su primećeni tokom jednočasovne posete čuvenom dvorcu. Šofer ih je dovezao do ulaza, te su Kim, obučena u crne pantalone i tenisice, i Kanje brzinski ušli unutra, i posle sat vremena isto tako brzo, pognutih glava, pokušavajući da budu neprimećeni, izašli i uskočili u automobil koji ih je već čekao sa otvorenim vratima.



Međutim, Kim ne bi bila Kim kada bi odolela da se svojim planovima i aktivnostima ne pohvali na društvenim mrežama. Tako, kasnije je ipak objavila na Instagramu fotografiju čuvene palate. "Versaj u mraku", napisala je ona, te je sva prilika da su se buduća gospođa i gospodin Vest opredelili za rezidenciju kralja Sunca, te proveravaju da li dovoljno svetli u mraku, jer pobogu, ipak to treba da bude svadba decenije.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>