Region

Svet

Porodica Jovane Nikolić o aferi Alibabić: U šoku smo, ništa nam nije pričala niti se žalila! (Foto)

Optužba Jovane Nikolić na račun supruga Danijela Alibabića, da ju je tokom braka koji je bio samo paravan za njegovu homoseksualnost maltretirao, šokirala je javnost, a još više članove njihovih najužih porodica.

Porodica Jovane Nikolić o aferi Alibabić: U šoku smo, ništa nam nije pričala niti se žalila! (Foto)



Danijel Alibabić: Strahujem da će mi otac umreti zbog Jovaninih gadosti!
U cilju dobijanja informacija "iz prve ruke", novinarska ekipa "Alo" zaputila se u porodičnu kuću Jovane Nikolić, pred zakonom još uvek Alibabić, smeštenu u romskom naselju Beograd mala u Nišu, kako bi od njene porodice saznala šta se to dešavalo u domu Alibabića. Jovanu nisu zatekli, već samo njenu majku Svetlanu, koja nije bila rapoložena da priča o aferi koja potresa javnost.

Danijel Alibabić podneo krivičnu prijavu protiv Jovane! Jovanina majka: Nisam živela sa njima pa da znam šta se dešavalo!
"Razumite nas, u šoku smo! Jovana je otišla kod sestre i sada je tamo, ali će vam se za dva dana javiti i sve ispričati. I mi kao roditelji imamo štošta da kažemo, ali ćemo sačekati da ona prva kaže sve što ima. Ovo je i za nas bilo iznenađenje, jer nam se ranije nije žalila", ljubazno je rekla Jovanina mama, i zamolila da je novinari više ne uznemiravaju po tom pitanju, ali ni da je fotografišu.


Foto: Alo/Kostadin Kamenov

Ni komšije nisu bile raspoložene da govore o ovoj temi, kao i o tome da li su viđali Danijela i Jovanu kada su dolazili kod njenih u posetu.

Bivši farmeri o skandalu Alibabić: Goca Božinovska - Kleo mi se da je nije udario! Vesna Rivas - Svi znaju da je on gej!
"Nismo ih viđali da zajedno dolaze, to što se desilo je njihova stvar. Čitamo po novinama da ju je tukao, ali po komšiluku se o tome ništa ne priča. Ona je odrasla ovde, ali se nikada nije družila sa komšijskom decom. Znamo da je dugo radila kao promoterka po ovim lokalnim megamarketima i kao hostesa u noćnom klubu Studio", rekla jek omšinica, koja nije želela da se predstavi.

Kako se saznaje, Jovana osim sestre nijeimala bližih prijatelja kojima bi se poverilao problemima u braku, pa niko nije ni upućen u to da li je ranije znala da je Danijel takav kakvim ga je opisala u saopštenju koje je šokiralo javnost.

Jovana Nikolić od Danijela Alibabića tražila pare u zamenu za ćutanje?!
"Jovanu poznajem površno jer nikada nije imala mnogo prijatelja, ali smo svi bili iznanađeni što je tako brzo odlučila da se uda za Danijela, koga je upoznala u rijalitiju. Gledali smo "Farmu" i čuli da svi pričaju da je gej, pa smo pretpostavljali da te priče i ona zna. Verovali smo da su to izmišljotine, jer je dečko celog života imao različite devojke. Ma ko će znati o čemu se tu radi?! Čudna je ta estrada, oni se i žene radi marketinga, mi to ovde ne možemo da shvatimo", kaže jedan od meštana slepe ulice u kojoj je smeštena Jovanina kuća.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>