Region

Svet

Veljko Ražnatović istetovirao ime svoje tetke Lidije (Foto)

Veljko Ražnatović, sin folk dive Svetlane Cece Ražnatović, ne prestaje da diže prašinu na društvenim mrežama. Posle jučerašnje objave da se verio, sada je pažnju privukao novom fotografijom: tetovirao se!

Veljko Ražnatović istetovirao ime svoje tetke Lidije (Foto)



Veljko Ražnatović i Maša Terzić se verili! Ceca dobija snajku?! (Foto)
Sin Cece Ražnatović, 17-ogodišnji Veljko, opet je pažnju internet zajednice skrenuo na sebe! Nakon što je juče objavio fotografiju prstena kojim je navodno verio svoju devojku Mašu Terzić, ovog puta Veljko je sa svojim virtuelnim prijateljima podelio fotografiju na kojoj je on usred procesa tetoviranja.

Budući da je tetovaža još uvek u svom procesu nastajanja, ne možemo da tvrdimo šta je tačno motiv iste dok ne bude i finalizovana. Ipak, ako je suditi po komenatarima, Veljko je rešio da svoje grudi ukrasi imenom "Lidija", a kako su mnogi protumačili - tetovaža je posvećena njegovoj tetki, Cecinoj rođenoj sestri, Lidiji Ocokoljić.




"Tetki zakasneli poklon za rođendan", glasio je jedan od komentara, na šta je mladi Ražnatović potvrdno odgovorio. Takođe, nisu izostale ni prozivke "ubiće te majka", ali je i na to  Veljko imao odgovor: "Zna majka!"

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>