Svet

Region

Serija Sila: Uprkos sličnostima, zaljubljeni Sila i Boran-aga privatno se ne podnose

Lepa glumica Džansu Dere i neodoljivi glumac Mehmet Akif Alakurt, koji u popularnoj turskoj sapunici glume zaljubljene Silu i Boran-agu, privatno se baš i ne slažu.

Serija Sila: Uprkos sličnostima, zaljubljeni Sila i Boran-aga privatno se ne podnose



Iako u hit seriji koja je osvojila region igraju par čija je neuništiva ljubav glavna tema sapunice, u stvarnom je životu priča potpuno drugačija. Mada su karakterno dosta slični i vole iste stvari pa su se oboje bavili manekenstvom i uživaju u kuvanju i putovanjima, bivša mis Turske Džansu Dere i bivši najbolji model Turske Mehmet Akif Alakurt, ne podnose jedno drugo.

Džansu Dere, junakinja serije Sila: Mrzim šale na račun izgleda (Foto)
"Hladna sam kao led i takva ću ostati. Neke se stvari ne tiču javnosti jer su privatne pa se tiču samo mene. Ne pravdam se ni svojim roditeljima, neću ni drugima", izjavila je svojevremeno 33-godišnja Džansu.

Mehmet Akif Alakurt privatno se, barem kada se radi o tradiciji i običajima, na radost pripadnica lepšeg pola, ne razlikuje previše od svog lika u popularnoj "Sili". "Imam porodicu koja je u punom značenju te reči vezana za tursku tradiciju i običaje. I mene su vaspitali upravo tako, ja sam čovek vezan za običaje. Najmlađi sam od braće, imam tri starije sestre i dva starija brata", kaže Mehmet.

Serija Sila: Boran-aga u privatnom životu - detinjstvo slično scenariju iz serije? (Foto)
Nosioca titule najbolji model Turske 2001. godine uopšte ne zanima interes za njegov izgled, nego poštovanje koje se iskazuje njegovoj ličnosti. U osobi koju će oženiti želi da vidi svoju decu, jer za njega je tako nešto ljubav. Nije ljubitelj noćnih izlazaka i najrađe se opušta u svoja četiri zida.

"U svetu postoji politika: danas je subota, uveče ćeš izaći i zabaviti se! Ljudi se tome pokoravaju. Ja to odbijam. Dok to ne dolazi iz mene, za mene ne postoje stvari poput: mladi smo, uveče moramo da izlazimo, da pijemo i zabavljamo se, moramo da se družimo s devojkama. Ne odgovaraju mi prisilne stvari. Moj je ideal na spokojan način napustiti ovaj svet. Nisam osoba koja živi za novac", kaže fatalni glumac.

Serije Sila i Sulejman Veličanstveni: Koga turske zvezde ljube u stvarnom životu? (Foto)
Nesuglasice s koleginicom Džansu krenule su zbog njenog konstantnog kašnjenja na set "Sile", a odnos im još je više narušio Džansuin tadašnji dečko Džam Jilamaz, sa čijom se ljubomorom Mehmet teško nosio. Svoju bi (tadašnju) devojku redovno pratio na setu kada su se snimale prisne scene Sile i Borana, te je Mehmet u jednom intervjuu na pitanje šta mu prvo padne na pamet kad čuje ime Džansu Dere, odgovorio: "Apsolutno ništa!".

S druge strane, šuškalo se i da su lepa Džansu i Mehmet duži period flertovali jedno s drugim, te da među njima zaista postoji hemija kakva se oseća u scenama u najuspešnijoj turskoj seriji svih vremena "Sila".

Autor: B.B.
Izvor: Večernji list / tportal.hr
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>