Svet

Region

Serije Sila i Sulejman Veličanstveni: Koga turske zvezde ljube u stvarnom životu? (Foto)

Činjenica je da su strastvene i dramatične sapunice ispreplitane nesrećnim ljubavima itekako interesantne, ali ipak je stvaran život još interesantniji od skrojenog. Pitate se koga ljube glavni junaci turskih serija?

Serije Sila i Sulejman Veličanstveni: Koga turske zvezde ljube u stvarnom životu? (Foto)



Berguzar Korel: Sulejman je veličanstven i kod kuće
Halit Ergenč, zvezda popularne telenovele "Sulejman Veličanstveni" tri godine je u braku sa koleginicom Berguzar Korel koju trenutno gledamo u seriji "Karadaji", a dugo se šuškalo da su se u njegovom zagrljaju našle i Mahidevran, Hurem i Šah, poznate našem gledalištu takođe iz istoimene serije. Ni to nije sve. Medijima se brzo raširila i vest da je navodno "veličanstveni" Turčin zaveo i 33-godišnju Džansu Dere, koja je gostovala u "Sulejmanu", a trenutno je možemo gledati u ulozi glavne junakinje sve rekordnije "Sile". Iako se dugo nagoveštavalo da je Halit čak nekoliko puta prevario svoju izabranicu, glumac nije potvrdio nijedno neverstvo.



Džansu Dere, junakinja serije Sila: Mrzim šale na račun izgleda (Foto)
Nekadašnja manekenka i misica, sada najtraženija turska glumica Džansu Dere, tokom snimanja serije "Sila" bila je u dugoj vezi sa Džamom Jilmazom sa čijom se ljubomorom fatalni Boran-aga nije mogao nositi, pa se glumački par često sukobljavao na setovima. Ubrzo je usledio raskid.

S druge strane, zvezda "Sile" se navodno našla u zagrljaju čuvenog Ezela (Kenan Imirzalioglu) sa kojim je glumila u istoimenoj hit seriji, a posle toga je, prenose mediji, imala flert sa Mehmetom Akifom Alakurtom (Boran-aga). Neodoljivi Mehmet (34), bivši najbolji model Turske, nije se uspešno nosio sa činjenicom da nije osvojio Džansu pa je ubrzo počeo da širi tračeve o njoj te je na svim naslovnicama stajalo kako se Sila i Boran-aga, uprkos sličnostima i ubedljivoj ljubavnoj priči na malim ekranima, u stvarnom životu zapravo ne podnose.



Da li će zgodni Boran-aga zaseniti Bali-bega? (Foto+Video)
Markantni Mehmet koji je u rekordnom roku zaludeo pripadnice nežnijeg pola širom regiona, u privatnom je životu verio lepu glumicu Lejlu Bašak, koja u "Sili" glumi njegovu prvu suprugu Jezdu. Bili su zajedno dve godine, nakon čega su raskinuli veridbu.



Ezel i Ejšan, omiljeni par s TV ekrana, u vezi su i u stvarnosti! (Foto)
I, za kraj, vratimo se na glavnog junaka "Ezela". 39-godišnji Kenan Imirzalioglu, takođe jedan od najtraženijih modela Turske, privatno je bio u vezi sa Zejnep Bešerler koju je navodno ostavio zbog Džansu. Upoznali su se na snimanju serije "Sumrak", a u ljubavi su uživali čak šest godina.



Popularnost turskih serija na Balkanu raste iz dana u dan, a buran život turskih zvezda i miljenika sa malih ekrana sve je uzbudljiviji. Stoga, pratićemo ih i u Novoj 2014. kako bismo saznali šta su nam lepa Sila, neodoljivi Boran, veličanstveni Sulejman i hrabri Ezel pripremili.

Autor: B.B.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>