Region

Svet

Slavko Beleslin prelazi na TV Nova!

Slavko Beleslin, koga svako veče gledamo u "Bulevaru" na B92, više neće biti zaštitno lice ove televizijske kuće. Naime, kako se nezvanično šuška, popularni voditelj prelazi u konkurentsku kuću - TV "Nova".

Slavko Beleslin prelazi na TV Nova!



Doskorašnji urednik i voditelj na televiziji B92, Slavko Beleslin, kako "Telegraf" saznaje, prelazi na TV "Nova", i gledaoci najmlađe srpske televizijske stanice će ga od početka februara gledati u centralnoj informativnoj emisiji!

Od kako je 17. decembra prošle godine počela sa radom "Nova", počele su i spekulacije koja će poznata televizijska imena raditi na ovoj televiziji, a sezonu transfera otvara upravo Beleslin, koji se vraća informativnom programu u kojem je i izgradio svoje ime.

Da podsetimo, Slavko Beleslin je započeo svoju karijeru na nekadašnjoj BKTV u kojoj je radio od reportera, preko urednika do voditelja informativne emisije "Telefakt", a kasnije je bio angažovan u jutarnjem programu “Budilnik”. Nakon gašenja ove TV stanice je nastavio karijeru u producentskoj kući "Adrenalin" na mesto urednika programa, a radio je kao urednik i scenarista na projektima kao što su "Piramida", "Ja imam talenat", "Karaoke obračun" drugi.

Sa preuzimanjem voditeljske uloge u emisiji "Piramida" prelazi TV "Pink" vodio Nacionalni dnevnik sve do 2011, kada karijeru nastavlja karijeru na televiziji B92, a pre odlaska sa ove stanice je radio kao urednik i voditelj emisije "Bulevar".

U bogatoj karijeri, Beleslin je izveštavao sa brojnih značajnih događaja, od parlamentarnih izbora, petooktobarskih demonstracija, osnivanje prve demokratske Vlade do hapšenja Slobodana Miloševića.

Autor: T.I.
Izvor: Telegraf
Foto: Promo/Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>