Ostalo

Sme�no

Guza koja je zaludela ceo svet! (Foto+Video)

Dvadesetogodišnja Njujorčanka Džen Selter može se pohvaliti da je zahvaljujući svojoj pozadini među svoje fanove svrstala čak i jednu od najpopularnijih pevačica na planeti Rijanu.

Guza koja je zaludela ceo svet! (Foto+Video)



Naime, Džen je na internetu postala prava senzacija kada je objavila fotografije svoje zadnjice dok vežba u teretani. Mnoge poznate ličnosti često se hvale na isti način, a među njima je i Rijana, ipak ne mogu se sve pohvaliti ovakvom pozadinom.



Sem što na svom Instagramu ima 1,3 miliona pratilaca, na samo jednoj slici svoje zadnjice skupila je čak 80.000 lajkova. Hiljade ljudi smatraju je jednom od devojki koje su "fitnes inspiracija", a među svojim pratiocima uspela je da pridobije u Rijanu.



Džen je svesna svoje zadnjice i svog izgleda, pa i sama kaže da ne voli da se eksponira: "Ne volim da vežbam u javnim teretanama koje su pune ljudi, svi me gledaju kada uđem", rekla je ona. Inače, za one koji su se pitali, Džen Selter nema dečka i živi sa majkom. Pored toga, ide na časove kozmetologije i zaposlena je u kancelariji plastičnog hirurga, kao i u teretani.



Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>