Svet

Region

Kim Kardašijan ćerki kupila mini automobil: Umesto kolica, Nort Vest se sada vozi lamborginijem (Foto)

Šestomesečna ćerka Kim Kardašijan, Nort Vest, verovatno neće ni zapamtiti svoj prvi Božić, ali se njena mama svakako potrudila da ga luksuznim poklonima učini najpompeznijim mogućim.

Kim Kardašijan ćerki kupila mini automobil: Umesto kolica, Nort Vest se sada vozi lamborginijem (Foto)



Ćerka Kim Kardašijan dobila božićne poklone: Svetski dizajneri obukli je od glave do pete! (Foto)
Nort Vest, iako stara samo 6 meseci, već se može pohvaliti garderoberom koji je u sebi nakupio brendiranih komada više no što prosečna osoba sakupi za ceo život. Njena mama, rijaliti zvezda Kim Kardašijan, nastavlja u velikom stilu, te je za božićne i novogodišnje praznike svoju ćerku iznenadila novim poklonom. Odnosno, bolje reći da je poklonom iznenadila društvene mreže, budući da malena Nort teško da sa svojih 6 meseci uopšte i haje za luksuzne stvarčice.



Elem, Kim je svojoj ćerki darovala mini lamborgini! Naravno, u pitanju je igračka, ali  Kardašijanovi ne bi bilo najpoznatiji "klan" na svetu, kada ni od dečje igračke ne bi napravili spektakl! Naime, Nortin auto zapravo je replika automobila koji vozi njen tata, reper Kanje Vest. Kim je dva automobila slikala jedan uz drugi, i napisala komentar: "Kakav otac, takva ćerka".

Inače, u pitanju je model Lamborghini Aventador LP 700-4, koji je Kim poklonila svom vereniku za rođendan prošle godine, a koji staje tričavih 750.000 dolara.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>