Region

Svet

Goca Tržan dobila verenički prsten, izabrali ga Raša i Lena!

Pop pevačica koju smo gledali u emisiji Tvoje Lice Zvuči Poznato, Goca Tržan, mesec dana nakon što je pristala da se uda za svogmlađanog dečka Rašu Novakovića, dobila je i verenički prsten.

Goca Tržan dobila verenički prsten, izabrali ga Raša i Lena!



Goca Tržan: Ako se opet budem udavala, to sigurno neće biti u januaru!
Poneta emocijama i u euforiji, Goca se lepim prstenom pohvalila na društvenim mrežama, ali je sliku ubrzo uklonila shvativši verovatno da se zaletela te da je bolje da taj deo intime sačuva samo za sebe. Ipak, svoju sreću ne može sakriti.

"Raša je namerno odlučio da sačeka s kupovinom prstena. Zaprosio je Gocu, iako prsten nije spremio, ali je sve vreme imao u planu da mu oko izbora nakita pomogne njena ćerka Lena. Obišli su nekoliko juvelirskih radnji u potrazi za pravim prstenom, pa su na kraju odluku o kupovini doneli zajedno", rekao je Gocin prijatelj i dodao da je Lena bila presrećna što ju je Raša uključio u sve oko veridbe.

Goca Tržan nije želela da komentariše vest o vereničkom prstenu, ali se njen portparol ipak osvrnuo na situaciju. "Jedino što Goca želi da poruči jeste da je srećna i da će se, kao i do sada, maksimalno posvetiti svojoj porodici i muzičkoj karijeri", rekli su iz pevačicinog tabora.

Podsetimo, četrnaest godina mlađi bubnjar Raša zaprosio je Gocu nakon dve godine zabavljanja. Ovo će mu biti prvi brak, dok Goca iza sebe ima brak sa Ivanom Marinkovićem i ćerku Lenu.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: J. Vučetić

Viber

Izvor: Svet Plus


>