Region

Svet

Farma 5: Ovi polufinalisti se bore za 50.000 evra!

Na Farmi 5 u poslednjoj nedelji ostalo je 11 polufinalista koji će se boriti za novčanu nagradu u vrednosti od 50.000 evra.

Farma 5: Ovi polufinalisti se bore za 50.000 evra!



Do kraja su se mnogi borili za ostanak u polufinalu i finalu, ali je 11 takmičara uspelo da dogura do poslednje nedelje. To su Sara Trajanović, Edin Škorić, Jelena Jovanović, Ivan Marinković, Zorica Marković, Jelena Golubović, Katarina Grujić, Slobodan Đurković, Marko Vukotić, Romana Panić i Marijana Leontijević.

Ova sezona Farme bila je najduža do sada, a kao i na svakoj Farmi i na ovoj su se rodile mnoge ljubavi, započele veze, stvorila nova prijateljstva, neka su se i po nekoliko puta raskidala i ponovo spajala, a sada se polako približio kraj i za samo nedelju dana pobednik Farme 5 će već biti poznat.

Finalno veče će se održati 30. decembra sa početkom u 21h, iako farmeri misle da će šou trajati do 3. januara, a tada će se znati ko je odneo pobedu na Farmi 5 i dobio nagradu od 50.000 evra. To tad glasajte za svoje favorite, a već večeras očekuje nas vanredno izbacivanje kada će na Farmi ostati 10 polufinalista.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>