Region

Svet

Farma 5: Romana se razgolitila - Pokazala seksi telo u donjem vešu! (Video)

Sinoć su se farmeri baš zabavljali, jer im je Zadruga dala zanimljiv zadatak. Naime, svi farmeri su morali u paru da osmisle petominutni program zabavnog karaktera.

Farma 5: Romana se razgolitila - Pokazala seksi telo u donjem vešu! (Video)



Farma 5: Jelena Jovanović odbila pismo opomene, pa kažnjena! Edin ćuti! (Video)
Odmah se pobunila Jelena Jovanović, koja se juče ceo dan žalila da je boli stomak i kičma, i da ne može da ustane iz kreveta, ali, zbog kolektiva, ona je pristala da učestvuje u igri, i kazala da Zadruga nimalo nije korektna zbog toga.

Jelena je za svog para izabrala svog dečka Edina, te su njih dvoje odigrali zanimljivu koreografiju, pa se, sudeći po plesnim pokretima, činilo da sa kičmom i nema problema.



Sa plesom i pevanjem, odnosno repovanjem, nastupili su Vajs i Marijana, takođe Jelena Golubović i Ekrem Jevrić. Zatim, Zorica Marković i Vesna Rivas odglumile su neke scene sa Farme, a zanimljiv skeč imale su Romana i Katarina. Njih dve su glumile "dežurne tračare" koje komentarišu dešavanja na Farmi, pa je tako Romana samu sebe potkačila, pa kazala: "A tek kakva je ona dosadna Romana... kuva po ceo dan, vidi se da hoće da se uda", a Kaća na to dodala: "Ma hoće onog Marka da obrlati", Onda su njih dve nastavile da ogovaraju sve farmere, pa rekle da je Sloba "crvenko" i premršav, da Marijana ništa ne radi jer ima kućne pomoćnice, i tako redom, naravno sve u šaljivom tonu, te su se svi gromko smejali.

Sara i Ivan nisu bili naročito inventivni, pa su odigrali jednu partiju "crvenih rukavica". Dogovor je bio da ako Sara pobedi, Ivan će do kraja njenog mandata da cepa drva. Međutim, manekenki to nije pošlo za rukom.

Nakon što su farmeri uspešno ispunili zadatak koji im je Zadruga zadala, oni su i nagrađeni, i to bogato: stigla je hrana, a i piće! A pojedini farmeri su se toliko zaigrali, pa su rešili da nastave sa improvizovanom modnom revijom, na kojoj su bio zaogrnuti bade mantilima. Najsmelija i najraspoloženija za igru bila je Romana, koja je u jednom momentu i raširila bade-mantil, te pokazala svoje seksi telo samo u donjem vešu.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>