Region

Svet

Oliver Mandić na "Farmi" samo tri dana

Najgledaniji rijaliti u zemlji "Farma", samo što nije počeo, a konačni spisak ukućana još uvek nije utvrđen. Bilo je dosta priče da će u kuću ući Oliver Mandić, ali koliko će se zadržati još uvek se nagađa.

Oliver Mandić na



"Oliver je sklopio dogovor sa producentima da se na imanju zadrži samo tri dana, kao što se i naviklo od najvećih zvezda koje se pojavljuju u takvim programima. Zbog poslovnih obaveza, ali i privatnosti koju želi da zadrži, Mandić je pristao na učešće samo pod takvim uslovima. Za tako kratko pojavljivanje dobiće 20.000 evra, ali producenti su se složili da će njegov boravak tamo i te kako povećati interesovanje i gledanost, pa im nije žao da izdvoje toliku sumu novca", rekao je izvor blizak produkciji i objasnio zašto su producenti pristali na te uslove.

"On je bio specijalno zanimljiv organizatorima jer je poznat po tome da nikome ne može, ali i ne želi da ćuti. Oni koji ga poznaju kažu da je „bez dlake na jeziku“, što bi na imanju moglo da dovede do velike pometnje, a i svađa koje će na samom startu, kada svi uglavnom ćute i „odmeravaju“ protivnike, podići gledanost. Nije isključeno ni da se Oliju dopadne farmerski život, pa da ostane i duže nego što je prvobitno dogovoreno", zaključio je izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>