Region

Svet

Saša Popović u gipsu: Najteže mi je to što ne smem da radim!

Saša Popović, direktor Grand produkcije, imao je prekjuče malu nezgodu ispred svoje kuće, kada se okliznuo i polomio dva rebra. Kako kaže, sada se dobro oseća, ali mu najteže pada to što ne može da radi.

Saša Popović u gipsu: Najteže mi je to što ne smem da radim!



Saša Popović pao i polomio rebra!
Prvi čovek Granda, Saša Popović, poznat je kao veliki radoholik, te je razumljivo zašto mu toliko teško pada ležanje u krevetu i odsustvo sa posla. "Da čovek ne poveruje, pao sam ispred rođene kuće i polomio dva rebra", rekao je Saša Popović, koji je bio jedna od prvih žrtvi poledice i ledene kiše ove zime.

On je pao u svom dvorištu, kada je izlazio iz porodične kuće na Bežanijskoj kosi. Okliznuo se na stepenice. Na licu mesta mu je ukazana lekarska pomoć.

"Sada se dobro se osećam. Odmaram se i ležim. Pridržavam se saveta lekara, ali ono što mi najteže pada jeste to što neću moći da radim narednih deset dana",  rekao je Saša Popović.

"Saša se dobro oseća, uprkos imobilizaciji i gipsu kojim su mu lekari fiksirali rebra. Najteže mu pada mirovanje, jer nije navikao na odmor. Najbitnije je da je njegovo stanje stabilno, pod nadzorom je lekara", rekli su iz PR službe.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>