Region

Svet

Lepa Brena dočekala sinove: Srce mi je na mestu kad smo svi na okupu! (Foto)

Lepa Brena sada može da odahne i prestane da brine što njeni sinovi Stefan i Viktor nisu sa njom, s obzirom da su došli iz Amerike i juče ih je sa širokim osmehom na licu dočekala na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla".

Lepa Brena dočekala sinove: Srce mi je na mestu kad smo svi na okupu! (Foto)



Dok je čekala svoje sinove na aerodromu, vlasnica "Grand produkcije" nije mogla da sakrije uzbuđenje pred sletanje aviona. Pored bračnog para Živojinović, doček braći su priredili i njihovi drugari iz kraja, te je aerodrom izgledao kao iznajmljeno mesto samo za ljude koji su se uželeli druženja sa Stefanom i Viktorom.



"Ponovo smo svi na okupu!", rekla je Lepa Brena radosno, grleći i ljubeći naizmenično Stefana i Viktora.

"Srce mi je konačno na mestu kad smo svi ovako na okupu. Pogledajte ove njihove drugare, pa oni su svi kao moja deca. Sada svi idemo zajedno kući, da se da se malo utoplimo, ručamo i proveselimo zbog njihovog povratka. Svi njihovi drugovi su mi kao porodica. Dok su Stefan i Viktor boravili u Americi, njihovi drugari bili su sa nama u kontaktu, tako da smo i Boba i ja kroz njih nadoknađivali tu udaljenost", izjavila je pevačica za "Alo!" i dodala da će zajedno sa suprugom i sinovima slaviti Novu godinu.



"Zajedno ćemo svi biti, naravno! Hari Mata Hari i ja pevamo u hotelu "Kraun plaza" i verujem da ćemo se kao i uvek lepo provesti. Nakon božićnih praznika ići ćemo svi zajedno na zimovanje, a onda se vraćamo za Beograd jer se Stefan vraća u Ameriku ", otkrila je folk zvezda.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Aleksandar Stanković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>