Region

Svet

X Factor Adria: Britanski voditelj sa BBC-a ocenjivaće članove grupe Kikija Lesendrića!

U narednoj epizodi šoua "X Factor Adria" zavirićemo u kuće Kikija Lesendrića i Emine Jahović, budući da su njihove grupe prve na udaru, te će samo po troje Emininih i Kikijevih štićenika proći u sledeću fazu popularnog takmičenja.

X Factor Adria: Britanski voditelj sa BBC-a ocenjivaće članove grupe Kikija Lesendrića!



X Factor Adria: Katarina i Mladen prvi ljubavni par među takmičarima! (Video)
U sledećoj epizodi šoua X Factor Adria, ulazimo u fazu "kuće sudija", i to ćemo najpre imati priliku da vidimo koliko je napeto u kućama Emine Jahović i Kikija Lesendrića, jer će se selekcija praviti upravo unutar njihovih grupa, i samo po tri takmičara kvalifikovaće se za sledeću fazu muzičkog takmičenja.

Takođe, u ovoj fazi videćemo i specijalne goste, koji će Kikiju i Emini pomoći pri ocenjivanju kandidata. Kako saznajemo, Kiki Lesendrić je za asistenta odabrao dugogodišnjeg prijatelja Skota Milsa sa BBC radija, koji će mu pomoći pri izboru najboljih iz njegove grupe "devojke do 27".

X Factor Adria: Kristina Kovač besna na Željka Joksimovića - Pokušao si da me diskredituješ!
"Skot i ja smo se upoznali preko zajedničkog prijatelja na Zakintosu, gde sam imao koncert, koji je, na moje veliko zadovoljstvo, bio najavljivan i na BBC Radiju 1 upravo zahvaljujući Skotu. Sećam se da mi je rekao kako je puštao pesmu "Beautifull Lady", englesku verziju pesme „"Kako si lepa", i da je potom dobio gomilu pozitivnih komentara i mejlova. Tako smo počeli da se družimo, posle je bio gost na našem koncertu, pa potom i u spotu "Još jedna pijana noć". Inače, njegovo poznavanje muzike je fascinantno. Skot je bio glavni gost na turneji Robija Vilijamsa, a njegov šou na BBC Radiju 1 je jedan od najslušanijih radio-programa širom sveta", rekao je Kiki.

"Čim sam postao sudija "X factor Adria“, bilo mi je logično da ga, kao vrhunskog profesionalca i velikog prijatelja, pozovem kao gosta-mentora. Verujem da ćemo zajedno napraviti pravi izbor",  naglasio je Lesendrić.

Kako su se Kiki i Skot snašli u ocenjivanju takmičarki, kakvi su bili komentari i da li su zaista napravili najbolji izbor, videćemo u utorak u 21.15 časova na Pinku.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>