Lepota

Ljubav

Kameron Dijaz ponosno pokazala lice bez i trunke šminke! (Foto)

Zvezda Holivuda Kameron Dijaz objavila je na svom Instagram profilu fotografiju, na kojoj je pokazala svoje slavno lice bez i trunke šminke!

Kameron Dijaz ponosno pokazala lice bez i trunke šminke! (Foto)



Holivudska glumica Kameron Dijaz zna da napravi razliku između "crvenog tepiha" i kućnog izdanja, te dok se pred objektivima fotoreportera pokazuje u svom glamuru, pred sopstvenim objektivom ne ustručava se da pokaže svoje lice bez i trunke šminke!

Četrdesetjednogodišnjakinja pokazala je da nema čega da se stidi. Zaista, Kameron i bez traga šminke na svom licu izgleda božanstveno! Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa primerkom svoje knjige o zdravlju i fitnesu, "The Body Book", i svoje uzbuđenje podelila sa svojim fanovima. "Jedan od mojih najponosnijih momenata! Upravo sam dobila prvi primerak knjige "The Body Book"! Dame, ovu knjigu sam napisala za vas i vaše telo! Vrlo sam uzbuđena da je podelim sa vama", napisala je slavna glumica uz objavljenu fotografiju.



A ukoliko vam treba dokaz da Kameron zaista zna o čemu priča, i piše u svojoj knjizi, samo bacite pogled na njenu fotografiju: savršen ten uz tek nekolicinu bora svojstvenih za jednu 41-ogodišnjakinju, pokazuje da i bez očitih estetskih zahvata i kamufliranja šminkom, slavna glumica svojim prirodnim izgledom i dalje se čini božanstvenom.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>