Region

Svet

Farma 5: Vesna Rivas ispunjava tajni zadatak! Farmeri raspravljaju o novogodišnjem nastupu na Farmi!

Vesna Rivas juče se pridružila učesnicima Farme na imanju u Lisoviću, kao putnik namernik sa tajnim zadatakom. Pevačica ima zadatak da ubedi ostale farmere kako će rijaliti trajati do 3. januara i kako će Novu godinu dočekati upravo na Farmi.

Farma 5: Vesna Rivas ispunjava tajni zadatak! Farmeri raspravljaju o novogodišnjem nastupu na Farmi!



Farma 5: Vesna Rivas stigla, i izbacila Ekrema iz kreveta - Vratila sam se kući! (Video)
Za razliku od Žareta Berbera, koji je takođe trebalo da dezinformiše farmere na sve načine, Vesna je na dobrom putu da ispuni svoj zadatak i ostane na Farmi kao redovan učesnik. Ona je već polako ubedila učesnike da će ostati na Farmi do 3. januara, te će Novu godinu dočekati upravo na imanju, a neki od pevača počeli su da razgovaraju o honorarima.

Jelena Golubović prvo je razgovarala sa Ekremom Jevrićem koji je rekao da za svoj novogodišnji nastup na Farmi zahteva 2.000 evra. Jelena ga je ubedila da će mu produkcija sigurno dati taj novac, a onda je pitala kumicu Romanu koliko bi ona tražila.

"Pa nemam pojma... Jedno 10.000... Ili bih pevala za džabe, šta ja znam", rekla je Romana, a onda su nastavili da razgovaraju o honorarima koje bi tražili za doček Nove godine na Farmi.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>