Region

Svet

Region

Vodimo vas u bioskop: Film Gravitacija za troje najbržih (Video)

U saradnji sa distributerskom kućom Tuck, Svet Plus vam poklanja 3x2 karte za projekciju filma "Gravitacija", a u ovoj uzbudljivoj avanturi dvoje naučnika možete uživati u bioskopu "Tuck" od 17:10 sati.

Vodimo vas u bioskop: Film Gravitacija za troje najbržih (Video)



Troje najbržih koji svoje ime, prezime i broj telefona pošalju na mail [email protected] dobiće po dve karte za današnju projekciju filma "Gravitacija" u bioskopu Tuckwood u 17:10 sati.

U filmu "Gravitacija", za koji se polemiše da bi mogao biti dobitnik narednog Oskara, glume oskarovka Sandra Bulok (Slepi ugao) i Džordž Kluni (Siriana). Ova dva vrsna glumca tumače glavne uloge u ovom uzbudljivom filmu koji vas vodi na putovanje kroz neistražene i nezaboravne delove svemira.



Sandra Bulok tumači lik dr. Rajan Stoun, na njenoj prvoj misiji u kosmos, koju predvodi iskusni astronaut Met Kovalski (Džordž Kluni). Ali na njihovom putu događa se velika katastrofa, njihova letilica biva uništena i njih dvoje ostaju potpuno sami da plutaju kroz mračan i neistražen prostor. Zaglušujuća tišina im otkriva da su izgubili svaku vezu sa Zemljom, a time i šansu da budu spaseni.

Dok strah prerasta u paniku, svaki udah podrazumeva da se smanjuju i zalihe kiseonika, a jedini spas može da bude samo još dublje uvlačenje u zastrašujući beskraj.

Pogledajte trejler ovog uzbudljivog filma.



Autor: M.P.
Foto: Tuck

Viber

Izvor: Svet Plus


>