Region

Svet

Farma 5: Ivan Marinković i Edin Škorić složni u sred svađe - Jelena Golubović, sjaši! Nebitna si!

Jelena Golubović uporno se ubacuje u svaku svađu koja se započne na Farmi, pa je tako bilo i sada kada su se posvađali Edin Škorić i Ivan Marinković.

Farma 5: Ivan Marinković i Edin Škorić složni u sred svađe - Jelena Golubović, sjaši! Nebitna si!



Farma 5: Posvađali se drugari! Edin - Ivane, tebi smeta što ja imam devojku!
Svađa je započela oko toga što je Ivan Marinković nekoliko puta izjavio da ga je Edin Škorić razočarao i da je namerno prebacio nogu preko Marijane kada su proveli noć u hotelskoj sobi. Umešala se Jelena Golubović koja je dobacivala i potvrđivala šta je Ivan rekao, a šta ne.

Iako su bili u sred svađe, Edin i Ivan su bili su sasvim složni kada su počeli da se deru na Jelenu Golubović i govore joj da ućuti. "Jelena, sjaši više! Nebitna si potpuno", vikao je Škorić u glas sa Ivanom. Svađu su nastavili u trpezariji, gde je Golubovićeva prešla zajedno sa njima, a onda komentarisala Edinov govor tela: "Vidi ga, hoće da se bije! Body language!", pričala je Jelena.

"Ma daj, ne mogu da pričam dok je ona tu", govorio je Edin, a onda nastavio da se raspravlja sa Ivanom i rekao da od njega nije očekivao da takve stvari priča o njemu: "Ja ne sudim o tvom ponašanju, pa nemoj ni ti o mom", rekao je bivši sportista. Zatim su se obojica složili da će se sasvim drugačije ponašati kada napolju budu otišli na pivo, da bi Edin još jednom spomenuo rediteljku: "Ne mogu da se ponašam normalno pred Jelenom Golubović, žena me nervira od prvog dana!".

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>