Region

Svet

Farma 5: Posvađali se drugari! Edin - Ivane, tebi smeta što ja imam devojku!

Sinoć su se imanju u Lisoviću žestoko posvađali stari drugari Ivan Marinković i Edin Škorić. Razlog - opet sporna noć koju je bivši  odbojkaš proveo u hotelu sa Marijanom Leontijević.

Farma 5: Posvađali se drugari! Edin - Ivane, tebi smeta što ja imam devojku!



Ivan Marinković pričao je sa Marijanom Leontijević, te kazao kako su ona i Edin Škorić lagali kada su tvrdili da su tokom one famozne noći u hotelu spavali na razdaljini u istom krevetu, jer je snimak koji je prikazan pokazao nešto potpuno drugačije, a to je da je Edin "opkoračio" manekenku.

To je čuo Edin koji se nalazio u kupatilu, pa je besan izjurio napolje. Njih dvojica su se raspravljali i međusobno optuživali. Bivši odbojkaš kazao je bivšem mužu Goce Tržan da se u rijalitiju ne ponaša isto kao van Farne, i da to nije onaj isti čovek sa kojim je običavao da pije u kafani. Isto je i njemu zamerio Marinković, pa kazao da se ponaša u skladu sa mestom na kojem se nalazi, dok je Škorić taj koji odudara od svog uobičajenog ponašanja.

"Ti si jedini od kojeg nisam očekivao da me proziva i napada! Smeta ti to što imam devojku i što sam se zaljubio?! Jel ti to smeta", govorio je Edin Ivanu.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>