Ljubav

Style

Proverite da li je neobavezna avantura dobra za vas

Ukoliko do sada niste imali priliku da se oprobate u seksualnoj avanturi, razmislte još jednom o tome šta avantura može da vam donese ili oduzme pre nego što se odlučite za takav korak.

Proverite da li je neobavezna avantura dobra za vas



Seksualna avantura definitivno nije za svakoga. Za to morate da imate slobodu uma, ali i sposobnost čistog uživanja, bez uplitanja bilo kakvih emocija.

Mnoge dame su sklone zameni teza, odnosno tome da, ukoliko se i upuste u neku avanturu, u nju unesu i emocije. Ono što one svakako treba da imaju na umu jeste da emocijama tu nema mesta i da je u pitanju čisti fizički i pre svega prolazni kontakt. Afera se desi i brzo zaboravlja, ali ovim pravilom se ne vode mnoge žene, zbog čega su posle dodatno povređene.

Svaka dama koja ima očekivanja nakon jedne noći koju je provela sa muškarcem u velikoj je zabludi. On vam neće tražiti broj telefona, a čak i ako ga traži, male su šanse da će vas ikada pozvati. Na to, ali i na gašenje bilo kakvih osećanja morate da budete spremni ukoliko želite da se prepustite neobaveznom deljenju intime.

Sam naziv "seks za jednu noć" dosta objašnjava, jer se ovakav odnos uglavnom ne produbljuje i retko, skoro nikad ne prerasta u romansu. Još jedno pravilo kojeg morate biti svesni kada se upuštate u seksualnu avanturu jeste da se sve što počne u krevetu u krevetu i završava.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>