Region

Svet

TV Pink sprema nova iznenađenja od 1. januara: Sila će biti omiljena serija u regionu!

PR televizije Pink Darko Popović najavio je da će nakon završetka rijalitija Farma 5, ružičasta televizija, već od 1. januara, prirediti svojim gledaocima potpuno novu programsku šemu u kojoj će glavni adut biti turska hit serija "Sila".

TV Pink sprema nova iznenađenja od 1. januara: Sila će biti omiljena serija u regionu!



Peta sezona rijalitija Farma završava se za tri nedelje, uoči Nove godine, a televizija Pink pripremila je za sve gledaoce istančanog ukusa nova iznenađenja i nove tv emisije. "Kec u rukavu" u novoj programskoj šemi ružičaste televizije je najuspešnija turska serija "Sila", koja startuje već za nekoliko dana.

"Serija "Sila" napravila je ogroman uspeh u poslednjoj godini, iako je snimljena nekoliko godina ranije. Vrhunac je podatak iz Hrvatske da je tamo imala duplo bolji rezultat od nove sezone "Sulejmana Veličanstvenog", a prikazivane su u isto vreme na dve televizije. Razlog za takav uspeh je uzbudljiva priča, koja nas iz Istanbula seli na istok, gde vladaju pravila koja su prilično tradicionalna. Serija je toliko dobro snimljena da je to fascinantno. Siguran sam da će se virus "Sile" proširiti iz Hrvatske i na Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Srbiju, gde će se emitovati na Pinkovim kanalima", istakao je Darko Popović, direktor PR sektora i programski savetnik Željka Mitrovića.

Osim ove serije, čime će još Pink iznenaditi svoje gledaoce?
"Finale Farme zakazano je za 30. decembar. Dan nakon finala čekaćemo Novu godinu uz "Grandovo narodno veselje", a od 1. januara stupa na snagu nova programska šema, koja donosi nekoliko novih šou-programa. Ne bih sad otkrivao sve detalje, ali bićete prijatno iznenađeni. Ono što mogu da kažem je da se na TV ekrane vraća "Amidži šou", koji je dobio dosad neviđenu scenografiju, a i sadržaj emisije je nikad bolji. "X Factor Adria" će u januaru ući u live šou, kad će, osim mentora, o sudbini takmičara odlučivati publika, i tada ćemo prisustvovati formiranju zvezda od takmičara koji su prošli audicije. Finale će biti održano u Areni, naravno uz prenos na Pinku, a tad će nastupiti nekoliko velikih zvezda. Tokom novogodišnjih praznika očekuje nas i nekoliko velikih holivudskih naslova poput "Avatara".

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>