Region

Svet

Farma 5: Edin i Jelena nove sluge, Ekrem se osvetio za štapiće!

Nakon što je Šeki Turković izbačen sa Farme sledećeg dana izabrao je za gazdu Ekrema Jevrića, a večeras je novi gazda izabrao i nove sluge - Edina Škorića i Jelenu Jovanović.

Farma 5: Edin i Jelena nove sluge, Ekrem se osvetio za štapiće!



Ekrem je prvo zamolio šest farmera da ustanu: Edina, Jelenu, Slobu, Suzanu, Saru i Vajsa. Onda je počeo da komentariše svo šestoro koji su ustali i iznosi svoje mišljenje o njima.

Ekrem je rekao da je šest sati smišljao koga će staviti za slugu, pa je zbog prijateljstva sa reperom Sha odlučio da poštedi Vajsa i njemu prvom rekao da sedne. Onda je prešao na Saru Trajanović kojoj je rekao da je "dobra ženska i pametna, ali mnogo priča i laže", ali joj je ipak rekao da sedne jer je dobra ženska.

"Slobo, ti brate mnogo radiš i to ti mnogo zameram. Trčiš tamo-vamo, gore-dole, ali si dobar momak isto, sedi", nastavio je Ekrem, a ostali su da stoje Edin, Jelena i Suzana pa je Ognjen zaključio da je Edin Škorić muški sluga. Suzani je Ekrem zamerio što ga nije poljubila kada su igrali masne fote, ali joj je ipak oprostio i rekao joj da sedne.

"Dva puta si mi dao štapić, a ništa ti nisam uradio. Bolje da se zaštiti žensko, ali malo sam ti to zamerio. Bio si jednom sluga, ali eto sad druga tura", pričao je Ekrem Edinu uz izvinjenje na kraju.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>