Region

Svet

Farma 5: Farmeri napali Edina i Jelenu! Zorica - Samo hoćete da skrenete pažnju na sebe! (Video)

Sinoć su farmeri kažnjeni Paklenom nedeljom, jer Jelena Jovanović nije želela da učestvuje u Igri suđenja. Naime, trebalo je da tuži Edina zbog noći provedene sa Marijanom, što je ona odbila, pa su je farmeri napali.

Farma 5: Farmeri napali Edina i Jelenu! Zorica - Samo hoćete da skrenete pažnju na sebe! (Video)



Farma 5: Edin i Jelena odbili igru suđenja! Kao kazna sledi Paklena nedelja za sve farmere!
U sinoćnoj Igri suđenja Zadruga je naložila da tuženi bude Edin Škorić, a tužiteljka Jelena Jovanović. Povod - noć koju je Edin proveo sa Marijanom u hotelskoj sobi! Međutim, pevačica je odbila zadatak, jer kako je rekla, ne želi o tome da priča pred svima.

Farmeri su je nagovarali, ali uzalud, te je stigla odluka Zadruge. Zbog bojkotovanja zadatka, svi farmeri kažnjeni su Paklenom nedeljom! To je izvelo iz takta većinu farmera, pre svega Zoricu Marković, Romanu, Jelenu Golubović...

Farma 5: Zorica Marković uvredila Jelenu Jovanović na nacionalnoj osnovi - Ona je klošarka Romkinja! (Video)
Ustao je i Ivan Marinković, te kazao da smatra da je Jelenin i Edinov postupak nekolegijalan i nekorektan. "Mene baš briga za Paklenu nedelju, ali Edine, ako si znao da ćeš imati problem zbog te noći u hotelu, zašto si uopšte otišao tamo?! Na tebe se ipak ne ljutim, ali zameram Jeleni! Ja sam juče ničim izazvan čuo neke podatke za vaš boravak tamo... Jelena mi je ispričala, a da nisam ni pitao... ako si tada mogla meni da ispričaš, što je čulo 5 miliona ljudi, šta je problem sada?!", rekao je Ivan marinković.

Edin i Jelena držali su se priče da to nije njihov problem, ali su farmeri smatrali da jeste, jer zbog "njihovog problema" sada ispaštaju svi. Naročito besna bila je Zorica Marković koja je konstatovala da ovolikom dramom oni samo hoće da skrene pažnju na sebe. "Ma bre ti to namerno hoćeš da skreneš pažnju na vas", odbrusila je Zorica, a kasnije iz besa za Jelenu Jovanović prokomentarisala da je "klošarka Romkinja".



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>