Region

Svet

Emina Jahović snima najskuplji spot do sada! (Foto)

Pop diva Emina Jahovic ovih dana snima svoj novi spot za pesmu "Opet si s njom" koji je najava njenog četvrtog studijskog albuma. Spot se snima na relaciji Istanbul – Beograd, a radi se o Emininom najskupljem spotu do sada u šta će se i publika uveriti početkom decembra!

Emina Jahović snima najskuplji spot do sada! (Foto)



Snimanje u Istanbulu ovih dana je u toku, a zatim se ekipa seli u Beograd gde će se snimati finalni kadrovi. Zanimljivo je to da su za potrebe ovog spota iznajmljeni avion, helikopter i model "lambordžinija" koji je urađen u limitiranoj seriji!



Kontaktirali smo Emininog PR-a Ninoslava Prodanovića koji nam je potvrdio ove informacije: "Tačno je! Ovoga puta Emina Jahović je otišla korak dalje u ekranizaciji svojih numera. Za potrebe novog spota angažovana je čitava mašinerija na jednom privatnom aerodromu u neposrednoj blizini Istanbula. Kompletan vizuelni doživljaj koji publika u Srbiji do sada nije imala priliku da vidi, makar ne u ovakvom svetlu! Uskoro, ekipa se seli u Beograd gde će se snimati finalni kadrovi, a zatim se svi spremite za premijeru spota oko 10. Decembra! Ostaćete bez daha!“.

Emina je ovoga puta učestvovala i u pisanju scenarija za potrebe spota, a režija je i ovoga puta dodeljena Vedadu Jasareviću, dok je direktor fotografije Miša Obradović.

Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>