Region

Svet

Farma 5: Jelena Jovanović zabrinuta - Edin me izbegava otkad se s Marijanom vratio iz hotela!

Edin Škorić sinoć je u hotelskoj sobi, umesto sa svojom devojkom Jelenom Jovanović, uživao sa zgodnom manekenkom Marijanom Leontijević. Iako tvrdi da je to nije pogodilo, Jelena ipak nije ravnodušna.

Farma 5: Jelena Jovanović zabrinuta - Edin me izbegava otkad se s Marijanom vratio iz hotela!



Stari lukavac Žare Berber dobro je znao šta radi kada je pobednicima igre Upoznaj svog para proglasio Marijanu i Edina. On je nanjušio da će pobednički par dobiti neki intiman izlazak, te je upravo njih dvoje imenovao pobednicima, jer se na imanju već danima šuška da između manekenke i sportiste ima hemije, iako je on u ljubavi sa Jelenom Jovanović.

Jelena, pak, tvrdila je da se uopšte ne uzbuđuje što će njen dečko noć provesti sa zgodnom Marijanom, koju su farmeru u potaji proglasili "otimačicom tuđih muškaraca". Ipak, danas ona već pokazuje znake uznemirenosti, te je to podelila sa svojom koleginicom Katarinom Grujić.

Naime, ona joj se požalila kako je primetila da se Edin, nakon povratka iz hotela, pomalo udaljio od nje. "Ne razumem šta se dešava. Ja stvarno nisam ljubomorna, i nisam bila negativna zbog toga što su otišli tamo... pa šta ima veze... Ali sada mu kažem da dođe kod mene, a on mi kaže da sačekam da čuje šta pričaju napolju! Mene ne zanima što ko govori", rekla je Jelena Kaći, i dodala da ne razume svog dečka. "Posle mu opet kažem da dođe kod mene, a on kao ide u radionicu! Pet puta sam ga pitala da li će stvarno da ode u radionicu umesto da bude sa mnom", bila je uznemirena pevačica.

Kaća ju je drugarski ubeđivala da ne treba da se time opterećuje, i da to nema nikakvo značenje, ali Jelena nije bila uverena. "Neću da na kraju ispadnem budala! Ali, nema veze, preživeću ja to! Mnogo gore stvari su mi se dešavale, pa sam preživela", zaključila je Jelena Jovanović.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>