Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković i Jelena Jovanović bojkotovale proslavu Šekijevog rođendana!

Šeki Turković dočekao je svoj 60. rođendan na Farmi u okruženju ostalih učesnika ovog rijalitija, ali su Jelena Jovanović i Zorica Marković odlučile da propuste proslavu i gozbu koju je Zadruga omogućila.

Farma 5: Zorica Marković i Jelena Jovanović bojkotovale proslavu Šekijevog rođendana!



Farma 5: Edin i Marijana u hotelskoj sobi! Prvo masaža, a onda i đakuzi! (Foto+Video)
Na proslavi nisu bili ni Marijana Leontijević i Edin Škorić, jer su za uspešno odrađen zadatak upoznavanja dobili nagradu. Žare Berber presudio je da su se njih dvoje najbolje upoznali u ovom zadatku i zbog toga ih je Zadruga nagradila odlaskom u hotel, gde su dobili masažu, pregršt hrane i kupanje u đakuziju.

Jelena Jovanović pojavila se na proslavi i pokušala da se lepo provede i opusti, ali joj sasvim očigledno nije bilo ni do slavlja ni do pevanja. Nekoliko minuta je igrala,
Farma 5: Dok Marijana i Edin uživaju u hotelu, Jelena Jovanović riba sudove!
ispratila nekoliko pesama samo kako bi ispoštovala Šekija, a onda odlučila da se osami od galame i gužve i povukla se u kuhinju. Tamo je prala i ribala sudove i pokušavala da obuzda svoje neraspoloženje što su Edin i Marijana zajedno u hotelskoj sobi.

Pored Jelene, ni Zorica Marković nije želela da prisustvuje proslavi Šekijevog rođendan. Posle sitnih rasprava i uvreda koje su ovo dvoje pevača razmenili ona je rešila da se ne pojavi jer pevači više nisu u dobrim odnosima, pa shodno tome ona nema razloga da se raduje njegovom rođendanu.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>