Region

Svet

Region

Sergej Trifunović demantovao vezu sa Kristinom

Nakon što su poslednjih dana mediji pisali o obnovljenoj vezi glumca Sergeja Trifun­ovića i zagrebačke manekenke Kristine Sajko, beogradski glumac je sve demantovao.

Sergej Trifunović demantovao vezu sa Kristinom



''Sa Kristinom Sajko nisam u kontaktu pune tri godine! Bili smo u vezi 2006. i tada je snimljena fotografija koja je osvanula u medijima kao „dokaz“ naše obnovljene veze'', rekao je Trifunović.

Da priča nije istinita potvrđuje i činjenica da glumac i manekenka već duže vreme žive na dva kontinenta - Sergej se pre godinu dana iz Amerike vratio u Beograd, dok Kristina i dalje živi u Los Angelesu, gde je proletos učestvovala i pobedila u američkom TV showu "Models of the Runway".

Kao pobednica druge sezone tog showa, koji je deo vrlo gledanog reality serijala "Project Runway" sa voditeljkom Heidi Klum, osvojila je 25.000 dolara i snimanje za američki Marie Claire.

Za to vreme Sergej je snimio film “Neke druge priče”, koji je promovisao ovog leta na Filmskom festivalu u Puli, a našao je i vremena za provod na hrvatskoj obali. Bio je na modnoj manifestaciji "Dove Fashion".
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>