Region

Svet

Region

Film o Arkanovom životu: Glumci su izabrani! Vuk Kostić i Sloboda Mićalović!

O ovome se mnogo spekulisalo! Izabrani glumci za film Arkanovom životu! Glumci su izabrani! Vuk Kostić i Sloboda Mićalović! Kako Srpski telegraf saznaje, Svetlana Ceca Ražnatović dugo se lomila da li da se film o njenom pokojnom suprugu snimi, ali je odlučila da je sada vreme za to.

Film o Arkanovom životu: Glumci su izabrani! Vuk Kostić i Sloboda Mićalović! Screenshoot/InstagramCeca Ražnatović je priznala javno da bi jedino glumac i njen prijatelj Vuk Kostić mogao verno da odigra takvu ulogu, a kako saznajemo, Ražnatovićeva je sa porodicom diskutovala i o ostalim ulogama, te smatra da bi nju sjajno odglumila Sloboda Mićalović.

Iako se već 20 godina priča o ovom delu i spominjana su razna imena sa glumačke scene, ona se nikada do sada nije oglašavala po to pitanju, pa je bilo jasno da joj se izbor i selekcija glumaca, po svemu sudeći, nisu dopali. Nedavno se potegla tema da bi Arkana mogao da zaigra Miloš Biković, ali Ceca smatra da je za tu ulogu najbolji Vuk Kostić.

- Vuk je moj prijatelj i mislim da on odlično dočarao Željkov temperament i karakter. Kostić je veoma talentovan i sigurno bi mu dobro legla ta uloga. Ne bih se bunila ni da Bred Pit igra mog Željka. Od starijih glumaca verujem da bi se Branislav Lečić dobro snašao u toj ulozi. Leka je poznavao Željka, družili su se, tako da bi mu bilo lako da uđe u lik - rekla je Ceca nedavno za domaće medije, i to prvi put od kako se pominje snimanje filma.Eminentni režiseri već uveliko rade na tome da se ova ideja sprovede u delo. Izvor blizak porodici Ražnatović otkriva da je Ceca kod kuće razgovarala sa svojima, pa su dali svoje predloge i uglavnom su se njihova mišljenja poklopila.

- Svetlana je poznata po tome da voli da okupi najuže članove porodice, kao i najbliže prijatelje, kad god radi na novim pesmama, koncertima i da svi daju sugestije i mišljenje. Tako je i kada se radi o filmu u kom bi bio oslikan život njenog supruga, kao i njen život, kao najveće balkanske zvezde. Svi su se složili da bi Vuk Kostić bio idealan za ulogu Arkana. Po njima, on ima taj šarm, tu muževnost, gospodstvenost, ali i bezobrazluk kakav je Željko imao. On je prijatelj porodice godinama, pa mnogo toga i zna o Arkanu. Ceca je rekla da bi jedina ženska osoba koja bi mogla da iznese njen lik bi bila glumica Sloboda Mićalović. Pevačica nju obožava i podseća je na nju kada je bila mlađa. Voli njenu glumu i jedino u njoj vidi sebe i nekoga ko bi njene osobine preneo na filmsko platno. I njena deca Veljko i Anastasija su se složili sa maminim mišljenjem - kaže izvor blizak porodici Ražnatović kada je reč o snimanju filma i detaljima vezanim za ovu ekskluzivu.
Viktor Savić kao Legija

Kako saznajemo, u ulozi Milorada Ulemeka Legije mogao bi da se nađe mladi glumac Viktor Savić, koji je u prijateljskim odnosima sa folk zvezdom. Željko Ražnatović Arkan venčao je Legiju i poznato je da su oni bili veliki prijatelji, tako da bi njegova uloga bila neizbežna u ovom filmu, barem kad su devedesete u pitanju. Viktor Savić, prema mišljenju porodice Ražnatović, odličan je za ovu ulogu jer tako kompleksan lik malo ko može da iznese, a Ceca izuzetno ceni Viktora kao glumca.


Ceca je odlučna da, ako se već snima nešto toliko važno, onda ona bude ta koja će odlučiti ko će glumiti nju i njene voljene. Sigurna je da će reditelji i tim koji bude ovo pravio prihvatiti njene uslove, u suprotnom, nema ništa od njene podrške jer ona ne želi da njeni unuci sutra gledaju nešto što nema veze s njom i njenim pokojnim mužem.

Film o Željku Ražnatoviću nosi radni naziv "Tigrov skok" i trebalo bi da se snima u holivudskoj produkciji. Vladimir Đorđević, autor knjige "Arkan", kaže da je produkcijska kuća iz Amerike veoma zainteresovana da snimi ostvarenje o pokojnom komandantu Srpske dobrovoljačke garde.

- Radnja filma bi podsećala na čuvena dela "Skarfejs" i "Kum". Taj film bi bio inspirisan Arkanovim životom, ali sa dosta fikcije. Akcenat bi bio i na odnosu glavnoj junaka sa bivšim predsednikom države Slobodanom Miloševićem, kao i suprugom Cecom Ražnatović - rekao je Đorđević za medije.

 

Sergej Trifunović bi igrao Čedu

Kada se radi o ulozi Čede Jovanovića, kao potencijalni glumac njegovog lika navodi se glumac i političar Sergej Trifunović. On je po mišljenju režisera idealan da odglumi predsednika Liberalno-demokratske partije. Kako je i on devedesetih imao velike veze sa porodicom Ražnatović, a i danas otvoreno pokazuje netrpeljivost prema Arkanovoj udovici Ceci, zasigurno će imati udeo u filmu. Poročan, skandalozan i drčan, Sergej je fantastičan za ovaj lik.


Veljko i Biković nisu u svađi

Iako se spekulisalo da je Veljko Ražnatović isprozivao uspešnog glumca Miloša Bikovića i izneo mišljenje da on nikada ne bi mogao da odglumi njegovog oca, te da su se posvađali, ispostavilo se da je to dezinformacija. U medijima se pojavila informacija da se Cecinom sinu ova ideja nije svidela, te da je prozivao proslavljenog glumca. Tu nema istine jer Veljko mnogo poštuje Bikovića, poznaju se i ima lepo mišljenje o njemu.

- On je samo komentarisao da je teško odglumiti njegovog oca, pa mu glumac ništa nije zamerio jer je tema delikatna. Veljko izuzetno voli Bikovića i kao glumca i kao vaspitanog mladog momka, tako da je priča o njihovoj svađi čista izmišljotina - naveo je izvor blizak porodici.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs

Povezane vesti:


>