Region

Svet

Farma 5: Marijana cinkari farmere kod Edina i Jelene! (Video)

Trojac zvan Edin - Marijana - Jelena nikome nije jasan. Da li ima hemije između Marijane i Edina, da li je Jelena ljubomorna na Marijanu, ili su pak svi troje jako dobri drugari, još nije jasno, ali da Marijana voli da je u blizini ovog para, to jeste jasno.

Farma 5: Marijana cinkari farmere kod Edina i Jelene! (Video)



Dok su Edin i Jelena juče bili u izolaciji pred Arenu, obišla ih je Marijana! Odnosno, ona je sa spoljne strane štale "referisala" njima dvoma šta se dešava u kući, odnosno šta se priča o njima i ko priča.

Marijana, koja je pre toga aktivno učestvovala u razgovoru sa ostalim farmerima po pitanju veze Jelene i Edina, kasnije je, očito po sopstvenoj volji, doletela do njih dvoje kako bi im prenela abrove!

Ona im je kazala kako njih dvoje ostali farmeri ogovaraju, i kako se raspituju o odnosu pevačice i bivšeg odbojkaša, da li je njihova ljubav zaista prava,i slično, te kako im je ona navodno rekla da je uverena da se Edin i Jelena zaista vole!

Potom, na pitanje Jelene ko je to najviše pričao o njima, Marijana je zagonetno odgovorila: "Zna se ko najviše radi u kući, pod navodnicima, e ta je najviše i pričala!"



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>