Region

Svet

Farma 5: Aleksandar Marinković Japa - Jelena i ja smo se dogovorili da glumim njenog dečka!

Aleksandar Marinković Japa sinoć je izbačen sa Farme, a po izlasku svojim priznanjem šokirao je javnost: on i Jelena Jovanović nikada nisu bili u vezi, već su se unapred dogovorili da na imanju glume!

Farma 5: Aleksandar Marinković Japa - Jelena i ja smo se dogovorili da glumim njenog dečka!



Aleksandar Marinkoviić Japa priznao je da sa Jelenom Jovanović nikada nije bio u vezi, da su njih dvoje samo poslovni partneri, te da je Jelena zapravo devojka njegovog jako dobrog prijatelja.

"Jelena je pristala da igra igru od samog početka! Od početka je postojao dogovor da na Farmu uđemo zajedno, odnosno da ja uđem 15 dana posle nje, što se njoj baš i nije dopalo. Naime, dogovorili smo se da kad uđem na imanje, da joj prenesem utiske njenog dečka, odnosno šta on misli o tome kako se ona ponašala na Farmi", priznao je Japa, i naglasio da on i Jelena nikada nisu imali ništa drugo osim poslovne saradnje.

Takođe, bivši farmer nije hteo da otkrije ime Jeleninog pravog momka, ali je rekao da je on njegov jako dobar prijatelj koji je dosta toga učinio za njega, "On je rekao da Jelena ne može da uđe bez mene na Farmu, jer ko bi mu garantovao da ona tamo neće da napravi s***e", kazao je Japa. "Jelena svojim ponašanjem na Farmi nije prevarila samo svog dečka, već i mene! Napravila je mnogo problema i meni i celom našem projektu, i baš me interesuje šta će reći kad izađe napolje", zaključio je Aleksandar Marinković Japa, i još jednom potvrdio; "Bilo je da kad god uđem treba da joj prenesem utiske njenog dečka i tako da se ponašam, ali otišlo je predaleko!"

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>