Lepota

Ljubav

Saznajte kako je smršala Kristina Agilera! Otarasila se 25 kilograma!

Slavna pevačica Kristina Agilera otarasila se suvišnih kilograma i vratila svoju nekadašnju liniju. Ponovo zavodljiva kao nekad, spremna je za nove poslovne pobede, a kako je zvezda uspela da smrša, saznajte i vi.

Saznajte kako je smršala Kristina Agilera! Otarasila se 25 kilograma!



Tridesetdvogodišnja Kristina Agilera, nakon što je postala mama, povukla se iz javnog života, te tokom pauze nagomilala suvišne kilograme. Međutim, ona je rešila da je bilo dosta odmora, te da mora da povrati svoju nekadašnju zanosnu liniju, ukoliko misli da nastavi sa uspesima u šoubiznisu.

Ona sada ponovo šeta svoju staru figuru, ali i novo samopouzdanje, a njena tajna mršavljenja izneta je na videlo.



Naime, ona je konzumirala više manjih obroka u toku dana, a unos ugljenih hidrata svela na minimum. "Mali obroci, kao i energetski treninzi u kratkim vremenskim intervalima, ali učestalo, jeste njena tajna", otkrio je izvor američkim medijima, te dodao da je dosta konzumirala ribu, celer, tofu, kokosovu vodicu i niskomasni sir.

Prema izvoru, Kristinu bi u danima dijete zadovoljio doručak od pola avokada i ćureće slanine. Često je jela salate sa pilećim grudima, i to bi uglavnom bio ručak, dok je za večeru praktikovala kari sa piletinom ili ribom. A za užinu, slavna pevačica uživala je u škampima ili puteru od badema.

Ovakav režim ishrane, uz učestale treninge, Kristinu je oslobodio skoro 25 kilograma, te se pevačica opet oseća seksi i zavodljivo kao nekad.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>