Region

Svet

Farma 5: Žare Berber - Ne diraj Isidoru Bjelicu! Jelena Golubović - Duguje mi pare!

Novi farmer Žare Berber se odlično snalazi na imanju, te u "farmerskom" duhu ne prestaje da provocira ukućane.

Farma 5: Žare Berber - Ne diraj Isidoru Bjelicu! Jelena Golubović - Duguje mi pare!



Dok je Jelena Golubović pokušavala da se skoncentriše na rad na mjuziklu koji je zakazan za subotu, da je ometa došao je Žare Berber. Makedonski voditelj pitao je rediteljku kakvo školovanje ima, na šta mu je ona rekla da ima diplomu! On baš i nije delovao ubeđen, pa je rekao da će proveriti.

"Idi pa proveravaj ako hoćeš. Ja ovde radim na zadatku, a ti si došao namerno da me provociraš", iznervirala se Jelena, i nastavila: "Pošto svi ovde živimo, jedemo i spavamo zajedno, polazim od toga da neko priča istinu! Na tebi je da li ćeš da lažeš ili ne, a ja uvek prvo pomislim da me neko ne laže. I ti si pričao kako imaš neke projekte iza sebe, a ja nemam nameru to da proveravam, već verujem da govoriš istinu, za razliku od tebe! Ajde pusti me da radim!"

Međutim, Žare nije odustajao, pa je Jelenu isprovocirao i pitanjem da li je istina da je rekla da ne želi da vidi Jelenu Karleušu na Farmi.

"Istina je! Rekla sam da ne želim da vidim nju, kao ni Isidoru Bjelicu i Dragana Đilasa", odgovorila je Golubovićeva. "Nemoj da diraš Isidoru, što si bre takva", uzvratio je Žare, a onda dobio i odgovor! "Zašto da je ne diram kad mi duguje pare! Dužna mi je 2.500 evra još otkad sam imala 27 godina! Kada mi vrati pare, ja je više neću dirati", zaključila je Jelena Golubović.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>