Region

Svet

Farma 5: Romana zaljubljena u Marka Vukotića?!

Novi farmer Žare Berber, koji je na imanje u Lisoviću došao sa tajnim zadatkom da širi dezinformacije, kazao je da je pevačica Romana zaljubljena u Marka Vukotića.

Farma 5: Romana zaljubljena u Marka Vukotića?!



Zadruga je poslala pismo, te naložila makedonskom voditelju Žaretu da kaže šta misli o svakom farmeru ponaosob. On je potom otkrio da mu je Romana poverila da je zaljubljena u Marka Vukotića.

"Jedna od onih o kojima mogu da pričam od pre Frame jeste Romana. Za nju mogu da kažem da je odlična devojka, da je jako zgodna i da voli Marka Vukotića", rekao je Žare. Kako se Romana pobunila, makedonski voditelj je dodao: "Rekla si to! Rekla si da ga gotiviš", kazao je Žare i dodao da je njemu Marko rekao da njega vole skoro sve žene na Farmi.

Naravno, ovo je dodatno podgrejalo već ustaljene spekulacije među farmerima da pevačica zaista jeste zaljubljena u manekena, te je Žaretova ideja da prodrma odnose na imanju uspela. A da li je to ono "gde ima dima ima i vatre", ili još jedna u nizu dezinformacija koje je Žare dužan da širi, pokazaće vreme.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>