Region

Svet

Farma 5: Jelena Jovanović nesuđena reperka - Pogledajte kako baca rime o Vajsu! (Video)

Jedan od retkih zadataka koji je obradovao i zabavio farmere, zapravo skoro sve, jeste zadatak da svako od njih smisli pesmu o nekom drugom farmeru, pa da to i odrepuje.

Farma 5: Jelena Jovanović nesuđena reperka - Pogledajte kako baca rime o Vajsu! (Video)



Ovaj zadatak naročito se dopao Jeleni Jovanović. Jako mu se obradovala, te kazala da joj je razbio monotoniju i dao novu dozu adrenalina. "Volim kreativne zadatke i u njima rado učestvujem, što ste mogli svi i da vidite", rekla je zadovoljno Jelena. A svoju kreativnost izložila je u rep deonici o Danimiru Vajsu.

Jelena je odrepovala duhovitu pesmu o Vajsu i njegovom nestalom CD-u, a ideja vodilja je bila "Gde je taj fu**ing CD"! Svi farmeri su se složili da je njena izvedba bila jedno od, ako ne i najbolja.

Farma 5: Zadruga izribala Saru - Da si uključila mozak na nekoliko minuta, farmeri ne bi ispaštali!
Inače, farmeri i pored uspešnog repovanja, nisu dobili nagradu, odnosno frizerske usluge kako je najavljeno, jer jedna takmičarka nije želela da učestvuje - Sara Trajanović. Navodno, zadatak joj je bio pretežak, pa nije mogla ništa da smisli. Kada je videla da je nagrada propala zbog nje, ona se vadila da je Zadruga namerno dala tako težak zadatak kako bi drugi farmeri nju okrivili što su pali, te da joj se na taj način napakosti. Zbog optužbi koje je iznela na račun Zadruge, oglasila se i sama Zadruga saopštenjem kako bi opomenula manekenku da se uzdrži od daljeg izmišljanja.


J
Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>