Region

Svet

Vesna Dedić i Lea Kiš posvađale se usred emisije

Voditeljka emisije "Balkanskom ulicom" Vesna Dedić i njena koleginica Lea Kiš, voditeljka "Nedeljnog popodneva", nedavno su se javno posvađale u emisiji "I to je život" na televiziji "Košava".

Vesna Dedić i Lea Kiš posvađale se usred emisije



Dve koleginice došle su u sukob jer je Lea potencirala da rad u privatnim školama, tj. kursevima novinarstva, nije adekvatan i da deca ne mogu puno o novinarstvu da nauče na takvim mestima. Samim tim, prozvala je kurs novinarstva "Oficina", koji Vesna Dedić vodi sa svojom koleginicom sa televizije "Pink" Sanjom Marinković.

Izrevoltirana Leinim optužbama Vesna je izjavila: "Lea i ja nismo na istom nivou da bismo vodile razgovor. Da sam znala da će ona biti sa mnom u toj emisiji, nikada ne bih prihvatila gostovanje. A razlog leži u tome što ona, kad god ima priliku, kaže deci koja su završila „Oficinu“ i došla na Košavu, kako tu ništa ne mogu da nauče. Ona teroriše tu decu ",priča Vesna i dodaje:

"Smatram još da ako je neko budući doktor nauka, trebalo bi da u autorskoj emisiji pokaže to svoje umeće. Ona to ili neće ili ne ume."

A Lea je još jednom potvrdila ono što je rekla u emisiji, kada su je pitali da obrazloži šta se zapravo dogodilo na snimanju i zbog čega su se njeno i Vesnino mišljenje razišli:

"Naravno da Vesna i ja nismo na istom nivou. Ja sam doktor nauka, a ona jedva da je završila fakultet. Tačno je da smo imale dva različita stava o kursevima novinarstva. Moje mišljenje je da ne možeš biti dobar lekar, ekonomista ili pilot, ako ne završiš školu. A za 800 evra bolje je da deca upišu fakultet, nego kurs. Što se moje emisije tiče, rejting je jedini parametar uspešnosti u Srbiji, a ja sam među prvih pet, čime Vesna Dedić ne bi mogla da se pohvali", u dahu je rekla Lea.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>