Region

Svet

Vesna Dedić: Loš brak, voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke!

Loš brak je voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke i obe noge, kaže Vesna Dedić. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka...

Vesna Dedić: Loš brak, voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke! Screenshoot/Instagram

Voditeljka Vesna Dedić bila je svojevremeno u braku sa lekarom Srđanom Milojevićem sa kojim je dobila ćerku Lenku.Interesantno je da njih dvoje nemaju nijednu zajedničku fotografiju u javnosti i da je on sve vreme izbegavao pojavljivanje u medijima.

Uprkos svemu što se izdešavalo, njihov brak nije potrajao, i razišli su se kada im je ćerka imala četiri i po godine.

Vesna ne voli često u javnosti da priča o njemu.


- Razvela sam se kada sam shvatila da moja ćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli. Ne bih zalazila u detalje našeg odnosa. Davno sam izjavila da je loš brak voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke i obe noge. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka, ali ova stanica na kojoj sam sigurno je bolja od one na koju bih stigla da sam ostala u lošem braku - izjavila je voditeljka jednom prilikom.


Iz braka sa Srđanom ima ćerku Lenku za koju uvek ima reči hvale.

- Ne bih živa priznala koliko šaljem poruka dnevno ćerki! Šaljem, proveravam da li je videla, najčešće nije videla... Onda nastavim uporno da pišem - dobro Lenka da li imaš majku, da li ima ikoga ko bi mi danas rekao nešto lepo, onda - da li postoji mogućnost da dobijem bar poljubac... I ja kukam - poručila je jednom prilikom Vesna kroz osmeh i dodala da je Lenka njen najveći ponos.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs


>