Region

Svet

Kija Kockar: Nekada se čitala Desanka, sada ja! Ućiću u čitanke!

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" je izgleda previše poletela, a dokaz za to je rečenica koju je izgovorila u jednom intervjuu. Nekada se čitala Desanka, sada ja! Ućiću u čitanke!

Kija Kockar: Nekada se čitala Desanka, sada ja! Ućiću u čitanke! Foto: Instagram



Mnogi se čude izjavama koje Kija Kockar daje za medije, jedna od njih je i:

"Nekada se čitala Desanka, a sada se čita Kija Kockar. To je stvarnost. Ući ću u čitanke! Ne možda ovom knjigom, ali verujem nekom narednom."

Izgleda da joj je pobeda u rijalitiju udarila u glavu, a kako je popularnost stekla zahvaljujući tome što ju je muž prevario, a ne zbog svoje profesije, mnoge čudi da Kija tako razmišlja i govori. No, kako svako čudo traje tri dana, srpske tiražne spisateljice za „Alo!“ kažu da će Kijina slava brzo proći, a da je njena izjava o Desanki Maksimović van svake pameti. Na pitanje o nekadašnjoj stjuardesi koja je postala pevačica i književnica, a onda sebi dala za pravo da se poredi sa Desankom Maksimović, Isidora Bjelica kaže:

"Zaista ništa ne znam o toj devojci. Ja već deset godina vozim automobil na lizing. Ona me ne zanima da bih je previše komentarisala."

Vesna Dedić kaže da će ipak pročitati Kijinu knjigu:

"Glupo je porediti Desanku Maksimović sa bilo kojim drugim piscem, a vreme će dokazati kvalitet. Daću svoj sud tek kada budem pročitala."

Jelena Bačić Alimpić, nekadašnja voditeljka TV „Pink“ i jedna od najtiražnijih srpskih spisateljica, kaže da je šokirana izjavom pobednice „Zadruge“:

"Držim se one stare da je bitnije ko kaže nego šta kaže, pa je tako i slučaj sa njenom izjavom. Iskrena da budem, ne znam ko je individua, ali ja se posle osam knjiga koje sam napisala i zvanja profesora književnosti ne bih usudila da izgovorim to što je ona rekla. Desanka Maksimović nikada neće biti prošlost."

Ljiljana Habjanović Đurović, čija je knjiga „So zemlji“ bila jedna od najprodavanijih na ovogodišnjem Sajmu knjiga je kratko rekla:

"Molim vas, ja stvarno ne mogu da komentarišem takve stvari. Možemo da pričamo o mojim knjigama, ali o tome zaista ne bih. Ne mogu... "

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>