Region

Svet

Farma 5: Simonida pobedila! Njen tekst će biti himna Farme!

Iako je sam proces osmišljavanja himne izazvao dosta netrpeljivosti među farmerima, na kraju su oni ipak uspeli da se dogovore čiji će tekst i postati zvanična himna Farme.

Farma 5: Simonida pobedila! Njen tekst će biti himna Farme!



Psovke i uvrede pratile su proces stvaranja himne Farme, a farmeri nisu mogli da se dogovore ni ko će da bude tekstopisac. Tako smo na kraju dobili tri verzije teksta od tri autora: Simonide Ačević, Zorice Marković i Jelene Golubović. Naravno, svako je govorio da je tekst onog drugog glup, a baš iz tog razloga je i puklo prijateljstvo između dojučerašnjih drugarica Jelene Golubović i Zorice Marković, jer je rediteljka rekla da je tekst koji je folkerka osmislila prava katastrofa.

Takođe, Zadruga je Slobi Đurkoviću ustupila harmoniku radi osmišljavanja melodije, a Golubovićeva je mladog pevača odmah želela da uzme pod svoje, te da on muziku komponuje za njen tekst. Njemu se to nimalo nije dopalo, pa ju je grubim rečima oterao od sebe.

Naposletku, farmeri su se okupili kako bi izglasali čiji tekst je najbolji, a i tu su sevale varnice, pa je Simonida revoltirano kazala da joj je dosta svega i da neće više da trpi da je neko napušava zbog obične pesme. Naročito se žalila na dobro poznati rečnik Lepog Miće, koji joj je poručio da "može da ga duva punim plućima"!

Ipak, Simonidin tekst je u konkurenciji sa Zoričinim i Jeleninim izabran za najbolji, te su na kraju farmeri složno izveli njenu himnu.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>