Region

Svet

Farma 5: Džidža ne veruje Sari - Folira se da je zaljubljena u Akija samo da bi ostala na imanju! (Video)

Ljubavni život Sare Trajanović još uvek je tema razgovora drugih farmera, a ovog puta njime se pozabavila Aleksandra Džidža Stojković, koja je procenila da je Sara zapravo zaljubljena u Ivana, a ne u Akija.

Farma 5: Džidža ne veruje Sari - Folira se da je zaljubljena u Akija samo da bi ostala na imanju! (Video)



Džidža je u razgovoru sa ovonedeljnom gazdaricom Suzanom i pevačem Lepim Mićom prokomentarisala da ne veruje u to da je Sara zaljubljena u Andriju Akija Markovića. Potvrdila je da će to reći i samoj Sari, licem u lice, i da će joj poručiti da se mane te priče o navodnoj zaljubljenosti, jer je jasno da se manekenki samo ostaje na imanju.

Sa Džidžom se složio i Lepi Mića, koji je zaključio da misli da je Sara zapravo još uvek zaljubljena u Ivana Marinkovića. On je pažljivo iznalizirao njihov odnos, pa izveo zaključak da se Sara one sporne večeri poljubila sa Akijem samo zato što je bila ljubomorna na Ivana, jer je on u toku iste večeri sa jednom pevačicom izlazio napolje. "Ona je samo htela Ivanu da tera inat", zaključio je Lepi Mića i dodao da joj je sto puta rekao da joj nije jasno zašto se zalepila za Akija, kad je "klempav i nikakav".

Džidža je na celu tu priču stavila tačku zaključkom da manekenka Sara Jako dobro zna gde je došla i šta radi kako bi tu i ostala.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>