Region

Svet

Farma 5: Jelena Jovanović odbrusila Jeleni Golubović - Ako sam ja neuredna, šta si onda ti?!

Sinoć su se na Farmi održala suđenja, a glavni akteri bili su Sara i Ivan, ali i Edin Škorić i Jelena Jovanović. Ipak, ono što je svakako bilo interesantno jeste rasprava Jelene Jovanović i Jelene Golubović koja se ponovo umešala u tuđe razgovore.

Farma 5: Jelena Jovanović odbrusila Jeleni Golubović - Ako sam ja neuredna, šta si onda ti?!



Suđenje Ivana i Sare svelo se na Akija, a Marinkoviću se pridružio i Lepi Mića pa su ga zajedno vređali, kao i Požarevac i kraj iz kog mladi pevač potiče. Saru Trajanović "bockali" su nekoliko minuta pitanjima kako će se iz centra Beograda preseliti u Požarevac. Sara je sve vreme objašnjavala da je zaljubljena u Andriju Markovića i da je on lep, zgodan, pametan i šarmatan, a njihovi komentari je ne zanimaju.

Onda je na red došlo suđenje između Simonide Ačević, Edina i Jelene Jovanović. Jelena je optužena da izgleda neuredno i prljavo, a i da samo spava i ne izlazi iz sobe. Ona je objašnjavala da je provela malo više vremena nego inače u krevetu jer je imala bronhitis.

Međutim, u suđenje se u jednom trenutku uključila i Jelena Golubović koja je rekla Jovanovićevoj: "Zaista izgledaš neuredno kako i piše!", a na ovo je pevačica burno odreagovala i bila iznenađena što je baš rediteljka to prokomentarisala: "Zna se ko ovde smrdi, a ko ne", kratko je odgovorila.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>