Region

Svet

Divna Karleuša: Jelena Golubović je bolesna, bilo bi nepošteno tužiti je!

Samo dan nakon izlaska iz rijalitija Farma, bivša radio-voditeljka Divna Karleuša vratila se starim obavezama, a u trenutku kada je unuke Atinu i Niku dovela iz vrtića ispričala je svoje utiske o učešću u ovom šou programu.

Divna Karleuša: Jelena Golubović je bolesna, bilo bi nepošteno tužiti je!



Divna Karleuša: Ne znam da se tučem, ali znam da čupam!
I dok je svakodnevno trpela uvrede Jelene Golubović na svoj i na račun svoje ćerke Jelene, Divna Karleuša kaže da je neće tužiti za sve što je izrekla: "Jelena Golubović je bolesna devojka i mislim da bi nju bilo nepošteno tužiti. Ja sam pogrešila što sam uopšte ušla u rijaliti kada sam čula da će jedna takva osoba takođe biti tamo i što sam svoju porodicu izložila nepotrebnom blaćenju od ujutru do uveče. Ona je na Farmi pričala neosnovane stvari o mojoj ćerki i davala meso novinarima za članke i to je jako loše. Ja nju uvek mogu da tužim. Koliko vidim po komentarima, gledaoci nisu mogli da vide da ona sve farmere, pa i mene, maltertira, a njoj jedino mogu da pomognu terapije koje treba da joj obezbedi produkcija i jedan dobar psihijatar", izjavila je Divna, koja je dodala da njen dečko nije izvesni Omar, kako se spekulisalo u medijima:

Divna Karleuša u vezi sa 30 godina mlađim momkom, sinom bosanskog pevača?!
"Moj dečko jeste mlađi od mene 30 godina, ali nije reč o Omaru i ja želim ovom prilikom da se izvinim porodici Brkan što su me dovodili u vezu sa njim. Moj dečko jeste iz Bosne, tata mu je Bosanac, a mama Engleskinja i bavi se advokaturom. Ime mu počinje na slovo O, ali ne mogu ništa više da vam kažem. Slobodno mogu da se našalim i da kažem - ako mogu Madona i Šer, mogu i ja", kroz osmeh je rekla Karleuša, koja se šalila kada je pričala da je imala seks 11 puta na dan.

"Ta priča o seksu je bila šala. Svi smo sedeli i pričali ko je najviše puta u toku dana imao seks. Trebalo je da vidite oči Ivana Marinkovića kada sam rekla da sam imala 11 puta za dan. Odmah sam izračunala koliko je to nedeljno i on je ostao šokiran, pa je posle išao i pričao farmerima o mom iskustvu. Ali to uopšte nije loše, pa ja verujem da svaka žena sanja o tako dobrom ljubavniku", kaže voditeljka.

Iako nije bila u studiju da sačeka svoju majku, Jelena Karleuša je već na parkingu ispred kuće pala Divni u zagrljaj i počela da plače. "Mene je iz Šimanovaca dovezao dobar prijatelj Zoran, a Jelena me je čekala kod kuće i otvorila nam je parking kada smo stigli. Tada me je samo zagrlila i počela da plače. Ona je moja najveća ljubav i naš odnos prerasta odnos majke i ćerke i mislim da to svaka žena razume. Ja nju nikada ne bih izlagala uvredama Jelene Golubović, jer i ona sama dovoljno ima posla sa raznim neartikulisanim osobama", izjavila je Divna.

Jelena Golubović je jednom prilikom u rijalitiju Farma iznela tvrde da je bivši muž Divne Karleuše Dragan maltretirao ljude i vezivao ih za radijator. Međutim, radio-voditeljka nije želela da komentariše ovu priču i smatra da će njen bivši muž tužiti rediteljku. "O tome ne bih da komentarišem. To je stvar policije, koja je kontaktirala i će kontaktirati sa Željkom Mitrovićem oko toga. Koliko sam ja upućena, Dragan će je tužiti za sve uvrede", izjavila je Divna.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>