Region

Svet

Farma 5: Farmeri komponovali himnu! Jelena Golubović - Zoričina pesma je katastrofa! (Video)

Sinoć su farmeri od Zadruge dobili jedan potpuno kreativan zadatak: da osmisle himnu Farme!

Farma 5: Farmeri komponovali himnu! Jelena Golubović - Zoričina pesma je katastrofa! (Video)



Farmeri su dobili zadatak da do kraja nedelje osmisle himnu Farme, te su se odmah bacili na posao. Naravno, posla su se najpre prihvatili farmeri koji su iz muzičke branše, te su se pisanja i komponovanja latili pre svih Zorica Marković, Katarina Grujić, Slobodan Đurković, Simonida Ačević, Danimir Vajs i Aleksandar Marinković Tuta.

Tekstopisac je bila Zorica, koju je Sloba pratio harmonikom, te su oni praćeni pomenutim farmerima osmišljavali kako da muziku uklope sa tekstom, i dobiju hit! Od ove grupe separatisala se Jelena Golubović, koja je sama uzela parče papira i pokušala da napiše tekst za himnu.

"Farma 5, i mi u njoj, zatvorenici i dobrovoljci, Zadruga i Proka...", počela je da čita svoj tekst Jelena Golubović, a pomno ju je slušao Lepi Mića i prikriveno ismevao. Uostalom, pogledajte sami:



Dok je Jelena stavljala svoje stihove na papir, u drugoj sobi je razgaljena vredna ekipa bila pri kraju teksta i muzike, te su već izvodili i prve probe. Kada je Golubovićeva to čula, i shvatila da njen predlog teksta verovatno neće biti prohvaćen, nezadovoljna je sa Ivanom Marinković otišla iza poljskog klozeta i tamo ogovarala muzičare koji su maltene već i osmislili himnu.

"Kakva je to katastrofa! Bolje da nisam ni čula", ozlojeđeno je rekla Jelena Ivanu, i nastavila: "Oni više vole da pametuju, no što će da rade, da sednu i napišu pesmu!"

Zadatak koji je trebalo da bude kreativan, i samim tim iznese ono najbolje iz farmera, već na početku, kako vidimo, pokazao se da neće teći baš u tom smeru. Sudar sujeta je već na pomolu, a videćemo kako će se na kraju i završiti.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink
Video: DailyMotion

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>